avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 479 soluții astăzi
Forum Activitate bluefish40

Activitate bluefish40

Am inteles, domnul Avocat Coman, eu le-am trimis adeverinta de la locul de munca, cererea de ajutor public judiciar, iar din acea adeevreinta si din hotararea judecatoreasca reiesea foarte clar ca nu am cum sa platesc aceasta taxa de timbru. Ok o sa mai fac o cerere. Multumesc foarte mult pt sfat.
locuiesc cu parintii mei si bunicii intr-un apartament de 3 camere sper ca asta sa nu se inteleaga de domnii magistrati ca am de unde sa platesc acesta taxa.
Răspuns la discuția Inselatorie, escrocherie?
Mi-a spus ca imi inapoiaza banii, nu e inselatorie?


Problema mea este urmatoarea: in urma cu doi ani de zile am cunoscut o femeie, care la foarte scurt timp a plecat in Africa pe motivul ca are ceva probleme de rezolvat, nu a mai venit,timp in care a inceput s aimi ceara sume de bani pe motive ca moare de foame, ca e bolnava, ca vine acasa. Fara sa imi dau seama ce intentii are i-am trimis bani care in timp s-au adunat la suma de 7000 euro. Precizez ca am toate dovezile necesare chitante, smsuri etc. Intrebarea mea este: la ce infractiune s eincadreaza? si intr-un eventual proces exista sanse sa imi recuperez banii?