Problema mea este urmatoarea: in urma cu doi ani de zile am cunoscut o femeie, care la foarte scurt timp a plecat in Africa pe motivul ca are ceva probleme de rezolvat, nu a mai venit,timp in care a inceput s aimi ceara sume de bani pe motive ca moare de foame, ca e bolnava, ca vine acasa. Fara sa imi dau seama ce intentii are i-am trimis bani care in timp s-au adunat la suma de 7000 euro. Precizez ca am toate dovezile necesare chitante, smsuri etc. Intrebarea mea este: la ce infractiune s eincadreaza? si intr-un eventual proces exista sanse sa imi recuperez banii?
Depinde cu ce titlu i-ati dat banii respectivi.Sub forma de imprumut cadou...nu prea sunt sanse sa gasim vreo incriminare ...poate cumva inselaciunea, insa , depinde foarte mult cum dovediti ca ati fost pacalit. Este bine ca ati pastrat dovada faptului ca i-ati dat banii.
Asa cum au precizat si antevorbitorii nu sunt intrunite conditiile cerute de lege pt. admiterea unei astfel de actiuni , pt. ca este foarte greu sa dovediti .... dvs. dand banii de buna voie ...Daca ati dat atatia bani ... inseamna ca a meritat , nu ? Se pare ca nu ....#-o