avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 456 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Înșelăciune în proces civil?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Înșelăciune în proces civil?

O persoană mi a cerut bani sa i dau căci susținea că are fiica bolnavă.
I am dat apoi am aflat ca i a băgat la pacanele. Îl pot da in judecata pentru Înșelăciune?
Puteti sa formulati o plângere penală la parchet sau poliție pt săvârșirea infracțiunii de înșelăciune constituindu-va parte civilă cu suma împrumutată.Pana la o eventuală trimitere în judecată e cale lunga dar pare singura soluție în problema dvs.

CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT a scris:

Puteti sa formulati o plângere penală la parchet sau poliție pt săvârșirea infracțiunii de înșelăciune constituindu-va parte civilă cu suma împrumutată.Pana la o eventuală trimitere în judecată e cale lunga dar pare singura soluție în problema dvs.

Nu am cum deoarece incidentul s a petrecut acum.mai bine de 5 luni
Puteti depune plangere penala dar trebuie sa dovediti...
Plângerea pt infracțiunea de înșelăciune nu este condiționată de formularea in termen de 3 luni de la data cand ati cunoscut faptuitorul precum la infracțiunile care necesita plângere prealabilă.Chiar dacă au trecut 5 luni va puteti adresa organelor de cercetare penală.Sau va consultati cu un av sau pierdeți timp si sanse de recuperare pt ca in mod cert nu va descurcati....

GabrielFlorian11 a scris:

CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT a scris:

Nu am cum deoarece incidentul s a petrecut acum.mai bine de 5 luni

Ultima modificare: Sâmbătă, 16 Mai 2020
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prealabila picika picika ce este plangerea prealabila? (vezi toată discuția)
pentru abuzul de incredere banii constituie obiectul material ? radoi radoi Daca o persoana fizica da unui individ X o anumita suma de bani pentru ca acesta din urma sa-i achizitioneze materiale de constructii, iar ... (vezi toată discuția)
Va rog sa ma ajutati in vederea retragerii unei plangeri ionut2003 ionut2003 Am si eu o intrebare si v-as fii recunoscator cineva m-ar putea ajuta in aflarea raspunsului. Recent, mai exact acum o saptamana mi-a fost sustras un ... (vezi toată discuția)