avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 561 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... va rog sa ma ajutati in vederea retragerii unei ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

va rog sa ma ajutati in vederea retragerii unei plangeri

Am si eu o intrebare si v-as fii recunoscator cineva m-ar putea ajuta in aflarea raspunsului.

Recent, mai exact acum o saptamana mi-a fost sustras un telefon mobil de catre un individ din "cartier". Il cunoasteam asa ca am depus plangere la politie. Vreau sa va intreb daca mai pot retrage plangerea ? Si daca da... cum pot face asta.

Va multumesc
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 22:58, 7 Iunie 2010
buna seara ,
ce fel de plingere ati facut pentru furt sau ca ati pierdut telefonul si a fost gasit de acel individ ?daca este pentru furt nu prea mai aveti cu retrage plingere,luati legatura cu avocat i poate obitineti mia multe informatii.
av daniela
Am facut plangere pentru furt. Obiectul a fost sustras in fata mea.
Depinde.
Ati facut o plangere pentru furt, inselaciune, abuz de incredere?
Dati mai multe detalii despre continutul plangerii.
Din pacate nu mai puteti retrage plangerea.
Pentru infractiunea de furt actiunea se pune in miscare si din oficiu.
Din cate inteleg doriti ca acela ce va sustras telefonul sa nu fie tras la raspundere.
Cred ca cel mai bine este sa va adresati unui avocat care, avand cunostinta de actele efectuate in dosar, va poate sfatui cum il puteti ajuta pe cel cercetat.
ionut2003 a scris:

Am si eu o intrebare si v-as fii recunoscator cineva m-ar putea ajuta in aflarea raspunsului.

Recent, mai exact acum o saptamana mi-a fost sustras un telefon mobil de catre un individ din "cartier". Il cunoasteam asa ca am depus plangere la politie. Vreau sa va intreb daca mai pot retrage plangerea ? Si daca da... cum pot face asta.

Va multumesc

Plangerea nu se poate retrage.
El insa isi poate angaja avocat sa se apere.

Alte discuții în legătură

Ajutati ma va rog cu un raspuns estrela2126 estrela2126 fratele meu traia in concubinaj cu o femeie,locuind sporadic la ea.la un moment de furie pe fondul alcolului ,femeia nefiind acasa el i-a spart un geam si a ... (vezi toată discuția)
Articolul 210(251)furt intre rude ContSters83983 ContSters83983 Buna seara!Am si eu o problema.In urma cu 6 ani am luat la mine in casa o fosta colega de facultate,in fine in luna iulie a acestui an am constatat ca aceasta ... (vezi toată discuția)
Se poate o retrage o plangere penala? danje2008 danje2008 am si eu o intrebare: se paote retrage o plangere penala daca persoana respectiva sa dus si a zis ca vrea sa-si retraga plangerea? daca si-a retras-o ce ... (vezi toată discuția)