avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 446 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... va rog sa ma ajutati in vederea retragerii unei ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

va rog sa ma ajutati in vederea retragerii unei plangeri

Am si eu o intrebare si v-as fii recunoscator cineva m-ar putea ajuta in aflarea raspunsului.

Recent, mai exact acum o saptamana mi-a fost sustras un telefon mobil de catre un individ din "cartier". Il cunoasteam asa ca am depus plangere la politie. Vreau sa va intreb daca mai pot retrage plangerea ? Si daca da... cum pot face asta.

Va multumesc
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 22:58, 7 Iunie 2010
Infractiunea sub incidenta careia ati formulat plangerea ,nu beneficiaza de "portita" retragerii plangerii,respectiv impacarea partilor sa inlature raspunderea penala
Plangerea formulata urmeaza sa isi continue cercetarea si in raport de declaria dvs
de la audiere,de declaratia faptuitorului,organele responsabile ,urmeaza sa dispuna masurile legale

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ajutati ma va rog cu un raspuns estrela2126 estrela2126 fratele meu traia in concubinaj cu o femeie,locuind sporadic la ea.la un moment de furie pe fondul alcolului ,femeia nefiind acasa el i-a spart un geam si a ... (vezi toată discuția)
Articolul 210(251)furt intre rude ContSters83983 ContSters83983 Buna seara!Am si eu o problema.In urma cu 6 ani am luat la mine in casa o fosta colega de facultate,in fine in luna iulie a acestui an am constatat ca aceasta ... (vezi toată discuția)
Se poate o retrage o plangere penala? danje2008 danje2008 am si eu o intrebare: se paote retrage o plangere penala daca persoana respectiva sa dus si a zis ca vrea sa-si retraga plangerea? daca si-a retras-o ce ... (vezi toată discuția)