avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 968 soluții astăzi
Forum Activitate Alina_Lucia

Activitate Alina_Lucia

Răspuns la discuția Masa credala
Lenia, multumesc mult! Chiar maine dimineata o sa trimit actele acestea. =D>
Pana la urma cum e? Trimit si catre judecator sau nu? Ca vad ca parerile sunt impartite:">.Lenia...hotararea practic s-a dat, adica obiectul este procedura simplificata a falimentului, si nu exista un plan de reorganizare(deci administratorul nu trebuie sa faca altceva decat sa vanda activele firmei si sa incerce sa multumeasca creditorii :stunned:(bine-nteles asta e singura parte care ma intereseaza). Ideea este ca dl. avocat, mai sus, mi-a spus ca nu trebuie sa trimit la judecatorie nimic, de-aia sunt confuza.:(( . Sincer, nu mi-e greu sa trimit un set de acte si la judecatorie, dar mi-ar parea rau sa dau cei 120 lei degeaba( abia m-am reangajat si trebuie sa-mi platesc ratele restante:D).
Lor le-am trimis deja copie dupa cartea de munca inchisa cu art.65 lit 1 si cererea de inscriere cu suma ceruta(atat totala cat si defalcata pe salariu lunar, compensatoriu si zilele de concediu), dar nu in 2 exemplare, ci doar in unul singur(asa mi-au spus:((). Este o problema?Ar trebui sa le mai trimit un set de acte? Repet...imi este teama ca nu isi fac treaba cum ar trebui, si de aceea ma intereseaza ca orice detaliu sa fie pus la punct(din partea mea). Oricum, multumesc pentru ajutor!
Nici daca am dubii mari ca acest administrator delegat isi face treaba cum trebuie? Adica....atunci cand i-am sunat sa-i intreb cum este cu masa credala, ei au zis sa fac o cerere si sa le-o trimit, impreuna cu „dovada creantelor”. Cand le-am spus ca nu este posibil sa am o astfel de dovada, din moment ce toate actele contabile sunt la ei#-o, s-au balbait si au zis sa trimit doar copie dupa cartea de munca si cererea de inscriere la masa credala.:"> . De-asta imi este si teama ca nu vor face nimic, iar daca exista o varianta sigura(adica conexarea la dosarul de insolventa a cererii mele) parca as fi tentata sa o fac...Lenia ce spui?:((
Multumesc frumos pentru ajutor. Chiar astazi o sa ma duc sa platesc taxa aceea de 120 lei, restul le am in ordine. Cand ma duc sa platesc taxa,trebuie sa specific pentru ce este,nu? Adica trebuie sa spun ca e taxa judiciara sau ce anume? Multumesc inca o data pentru ajutor;)
Pot trimite prin posta declaratia? Sediul social al firmei este in alta localitate, si deci, dosarul cauzei este acolo. Pe langa cerere, ce acte ar mai trebui sa depun? Si am inteles ca exista o taxa care trebuie platita...cum se calculeaza aceasta?:sorry:
Multumesc:">
Discuție Masa credala
Buna ziua,
Societatea la care lucram este in prezent in procedura simplifiicata a falimentului, fiind preluata de un administrator delegat. Eu, cat si alti fosti colegi,dorim sa ne inscriem la masa credala pentru a ne recupera macar o parte din salariile restante. Cand i-am intrebat pe cei de la firma de administrare, bine-nteles ca nu au vrut sa dea prea multe informatii,spunandu-ne doar sa trimitem o cerere si copie dupa buletin. Insa am citit pe net ca trebuie sa obtinem de la judecatorie o hotarare judecatoreasca care sa ateste creanta. Asa este? Si daca da, cum o pot obtine, din moment ce nu am un act care sa dovedeasca(n-am mai semnat un stat de salariu din noiembrie 2009). Precizez ca , termenul de definitivare a tabelului creanţelor este29.04.2009 , asa cum reiese din hotararea judecatoreasca. Multumesc anticipat, Alina