avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 906 soluții astăzi
Forum Activitate crisnice

Activitate crisnice

Discuție CE COSTURI
BUNA ZIUA!
AS DORI SI EU SA STIU CAM CE COSTURI SUNT PENTRU A DA IN JUDECATA UN ANGAJATOR CARE TE-A MINTIT SI TE MINTE IN CONTINUARE CU CARTEA DE MUNCA,CARE TE MINTE CA O SA-TI ELIBEREZE ADEVERINTA DE VECHIME.
VA ROG SA-MI SPUNETI CE PASI TREBUIE SA URMEZ,SI CE COSTURI SUNT CU APROXIMATIE PENTRU A MI SE DA CEEA CE MI SE CUVINE.
ASTEPT RASPUNS cristina89cristina89@yahoo.com
VA MULTUMESC ANTICIPAT !:(#-oX-(
Răspuns la discuția cartea de munca
MULTUMESC FRUMOS !
SPER SA REZOLV INTR-UN FEL SAU ALTUL.:strong:
Discuție cartea de munca
buna ziua !
am si eu o mica,mare problema.
in august 2008 m-am angajat la o societate,am semnat contract individual de munca,am primit o copie a cim stampilat de itm,am primit fisa fiscala pe 2008.
in februarie 2009 firma s-a inchis din cauza datoriilor.
nu am primit nici un act care sa ateste incetarea lucrului,nu am primit cartea de munca.....,i-i contactez
si,cred,ma duc cu zaharelu:ca am uitat,ca nu am avut timp.....pe 15 februarie m-am angajat la o alta societate la care pana in prezent nu am semnat niciun cim.
astept,si sper ca or sa-mi dea cei vechi actele ca sa le duc la societatea la care lucrez in prezent,insa cred ca o sa raman cu speratul.
se pare ca in romania majoritatea angajatorilor sunt pusi pe furat si munca la negru.
intrebarea mea este
daca : POT SA I-MI FAC SINGURA CARTE DE MUNCA SI SA PLATESC DARILE IN FIECARE LUNA?
DACA POT ,ESTE VALABILA IN CAZUL IN CARE O SA FAC UN COPIL,O SA BENEFICIEZ DE AJUTORUL ACELA DE 85% DE LA STAT?DE ASEMENI POT BENEFICIA DE SOMAJ LA UN MOMENT DAT?
DCA NU SE POATE FACE CARTE DE MUNCA,ATUNCI CE MA SFATUITI.
VA MULTUMESC ANTICIPAT !
VA ROG SA-MI DATI UN RASPUNS PENTRU CA SUNT LA INCEPUT DE DRUM SI NU STIU UNDE SA MA DUC SI CE SA FAC.
ADRESA MEA DE MAIL ESTE: cristina89cristina89@yahoo.com#-o:((