avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 912 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... CE COSTURI
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

CE COSTURI

BUNA ZIUA!
AS DORI SI EU SA STIU CAM CE COSTURI SUNT PENTRU A DA IN JUDECATA UN ANGAJATOR CARE TE-A MINTIT SI TE MINTE IN CONTINUARE CU CARTEA DE MUNCA,CARE TE MINTE CA O SA-TI ELIBEREZE ADEVERINTA DE VECHIME.
VA ROG SA-MI SPUNETI CE PASI TREBUIE SA URMEZ,SI CE COSTURI SUNT CU APROXIMATIE PENTRU A MI SE DA CEEA CE MI SE CUVINE.
ASTEPT RASPUNS cristina89cristina89@yahoo.com
VA MULTUMESC ANTICIPAT !:(#-oX-(
Cel mai recent răspuns: FLORIN VASILIU , Consultant resurse umane 07:49, 4 Iunie 2010
Pentru eliberarea actelor trebuie sa faceti o petitie catre ITM din raza caruia isi desfasoara activitatea angajatorul, daca este vorba si de eliberarea unei adeverinte privind stagiul de cotizare pentru somaj faceti o petitie si la Corpul de Control al AJOFM din din aceeasi localitate.Apoi avand raspunsul de la aceste institutii, faceti actiune in justitie pentru recuperarea drepturilor banesti daca este cazul, fiind un litigiu de munca nu se platesc taxe, iar avocatul in medie i-a cam 1.000 lei bani care ii veti recupera doar daca castigati procesul respectiv.
Succes.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contributie somaj HARALAMPIE HARALAMPIE Buna ziua , Daca am 6 luni lucrare cu carte de munca si mai contribui , ca persoana fizica , inca 6 pot primi apoi ajutor de somaj? Daca da , cine-mi ... (vezi toată discuția)
Refuzul fostului angajator de a elibera adeverinta ptr.ajutorul de somaj (dupa 01.03.2002) magda_oancea magda_oancea Buna ziua , Am solicitat de la fostul angajator eliberarea adeverintei pentru somaj dupa perioada 01.03.2002. Sediul central al angajatorului este la ... (vezi toată discuția)
Adeverinta perioada lucrata tuilleries tuilleries Buna ziua. Fiului meu ii este necesara (in vederea angajarii intr-o structura MAI), o dovada a faptului ca a lucrat la diversi angajatori si perioada, ... (vezi toată discuția)