avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 270 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Adeverinta perioada lucrata
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Adeverinta perioada lucrata

Buna ziua.
Fiului meu ii este necesara (in vederea angajarii intr-o structura MAI), o dovada a faptului ca a lucrat la diversi angajatori si perioada, aceasta fiind intre 2012-2015, la diverse firme
Stiu ca s-au incheiat contracte de munca si ar trebui sa figureze in REVISAL.
Va rog sa imi spuneti de unde poate lua aceasta adeverinta/ dovada: de la Directia muncii sau de la ITM. Sau, unde sa se adreseze?
Multumesc.
Adeverinta de vechime se elibereaza de catre fostii angajatori ai fiului dvs.

In situatia in care acestia nu mai exista - de exemplu, sunt radiati de la ONRC - poate solicita de la ITM eliberarea unui extras REVISAL cu perioadele lucrate la acestia.

Extrasul REVISAL nu se substituie adeverintei de vechime
Ultima modificare: Marți, 3 Septembrie 2019
Cornel Vasile, Consilier juridic
Multumesc!
Cu respect! Ptr adeverință vechime în muncă dacă s c a fost radiata, de unde o pot lua ptr dosar pensionare!?? Și dacă pe adeverința cu vechimea în muncă eliberată de angajator trebuie ștampilă sau doar simpla semnătură!? Mulțumesc anticipat
1. Despre ce perioada este vorba?

2. Persoanele fizice, persoanele juridice de drept privat, precum si entitatile fara personalitate juridica nu au obligatia de a aplica stampila pe documente sau orice alte inscrisuri emise in relatia dintre acestea.
Este vorba de perioada 2003-2004,s.c.am vb cu patronu mi a zis ca e radiata demult, dar el poate sa mi dea o adeverință cu vechimea, fără ștampilă (menționez ca adeverință cu stagiu de cotizare am scos de la cpj)..

Cornel Vasile a scris:

1. Despre ce perioada este vorba?

2. Persoanele fizice, persoanele juridice de drept privat, precum si entitatile fara personalitate juridica nu au obligatia de a aplica stampila pe documente sau orice alte inscrisuri emise in relatia dintre acestea.

Alte discuții în legătură

Va salut! casa județeană de pensii eliberează stagiul de cotizare ... Mareș231 Mareș231 Va salut! Casa județeană de Pensii eliberează stagiul de cotizare din anul 2000! ?Sunt militar, am adeverință cu vechimea de la ITM, dar mi ar trebui și ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! am adeverință cu vechimea în muncă eliberată ... Mareș231 Mareș231 Bună ziua! Am adeverință cu vechimea în muncă eliberată de ITM, ptr 6 luni(nu am avut carnet de muncă, societatea radiata, arhiva inexistenta) Casa de ... (vezi toată discuția)
Dosar pensionare relivoinea relivoinea AM LUCRAT LA O SECTIE DE CROITORIE ACUM 5 ANI,PATROANA NU IMI ELIBEREAZA CARTEA DE MUNCA NICI ADEVERINTA CU PERIOADA LUCRATA INTRU-N CAT ZICE Ca NU IMI ... (vezi toată discuția)