avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 636 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Adeverinta perioada lucrata
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Adeverinta perioada lucrata

Buna ziua.
Fiului meu ii este necesara (in vederea angajarii intr-o structura MAI), o dovada a faptului ca a lucrat la diversi angajatori si perioada, aceasta fiind intre 2012-2015, la diverse firme
Stiu ca s-au incheiat contracte de munca si ar trebui sa figureze in REVISAL.
Va rog sa imi spuneti de unde poate lua aceasta adeverinta/ dovada: de la Directia muncii sau de la ITM. Sau, unde sa se adreseze?
Multumesc.
Cam greu de aflat seria si numarul carnetului de munca. Incercati la angajatorii care v-au facut inscrieri in carnetul de munca.
Nu mai există nimic
Atunci nu aveti cum sa-l declarați pierdut.
Cand v-au emis adeverință cei de la ITM nu vi s- a solicitat si detalii despre carnet?
Am vb la ITM, au depus decât statele în 2000,arhiva cu carnetele le au începând cu 2001! Asa mi a zis lucrător itm Argeș!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Va salut! casa județeană de pensii eliberează stagiul de cotizare ... Mareș231 Mareș231 Va salut! Casa județeană de Pensii eliberează stagiul de cotizare din anul 2000! ?Sunt militar, am adeverință cu vechimea de la ITM, dar mi ar trebui și ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! am adeverință cu vechimea în muncă eliberată ... Mareș231 Mareș231 Bună ziua! Am adeverință cu vechimea în muncă eliberată de ITM, ptr 6 luni(nu am avut carnet de muncă, societatea radiata, arhiva inexistenta) Casa de ... (vezi toată discuția)
Dosar pensionare relivoinea relivoinea AM LUCRAT LA O SECTIE DE CROITORIE ACUM 5 ANI,PATROANA NU IMI ELIBEREAZA CARTEA DE MUNCA NICI ADEVERINTA CU PERIOADA LUCRATA INTRU-N CAT ZICE Ca NU IMI ... (vezi toată discuția)