avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 807 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... DOSAR PENSIONARE
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

DOSAR PENSIONARE

AM LUCRAT LA O SECTIE DE CROITORIE ACUM 5 ANI,PATROANA NU IMI ELIBEREAZA CARTEA DE MUNCA NICI ADEVERINTA CU PERIOADA LUCRATA INTRU-N CAT ZICE Ca NU IMI TREBUIE.IMI SPUNE CA TOTUL SE GASESTE PE REVISAL.DAR IN ACEL TIMP NU EREA REVISALU,TREBUIE SA IMI DEA CARTEA DE MUNCA SAU ADEVERINTA SAU NU?
Cel mai recent răspuns: amalia mircea , utilizator 19:34, 30 Ianuarie 2013
cartea de munca este a dvs. , ar fi trebuit sa va fie predata cu proces verbal de predare-primire in cursul anului 2011, puteti sa ca interesati la ITM daca carnetul dvs. de munca se gaseste la ei. Am auzit ca inca mai sunt pe acolo carti cu probleme . Revisalul nu te ajuta la pensionare. Ati putea merge la CASa de pensii cu buletinul sa cereti sa va elibereze stagiul de cotizare de la data intrarii in vigoare a legii 19/2000 adica 01.04.2001 , acolo ar trebui sa se regaseasca perioada lucrata de dvs la croitorie

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Adeverinta perioada lucrata tuilleries tuilleries Buna ziua. Fiului meu ii este necesara (in vederea angajarii intr-o structura MAI), o dovada a faptului ca a lucrat la diversi angajatori si perioada, ... (vezi toată discuția)
Carnet de munca relivoinea relivoinea am lucrat la un atelier de croitorie,am depus cartea de munca intr-un cat am mai lucrat aprox 11 ani la o alta unitate de croitorie.intru cat din 2011 sa ... (vezi toată discuția)
Carte de munca alinaion82 alinaion82 Buna ziua! Am si eu o nelamurire. Avem o persoana care a fost angajata pana in luna iunie in cadrul societatii noastre, dar cartea de munca a tinut-o aks. ... (vezi toată discuția)