avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 899 soluții astăzi
Forum Activitate andreea3009

Activitate andreea3009

Discuție accident
acum 2 sericineva ne a lovit masina si a fugit de la locul accidentului.ulterior dupa investigatii ,am aflat persoana si am constatat ca nu are asigurare si nici verificare:(.cum ne putem recupera paguba???mentionez ca nu avem casco la masina.
Răspuns la discuția ajutorrrr,despagubiri accident.
am inteles.
pana la urma tot la judecata se ajunge??nu se rezolva nimic cu CSA??
andreea3009 a scris:

Va multumesc.
In legatura cu hartia mentionata,nu mi au dat nici un fel de notificare despre despagubiri,spunand ca se dau astfel de documente doar in momentul in care se actioneaza in instanta.Cat despre val masinii au dat despagubiri de 65%asa ajungand la suma de 4800,la fel nu au dat nici un fel de hartie.
Va multumesc.
Buna seara.asigurarea care trebuie sa ne despagubeasca este ASTRA,masina a fost evaluata la 48 mil,si da de la inceput am vrut daune morale.Tocmai voiam sa intreb cat ar dura procesul in caz de judecata si ce sanse de castig am avea.:(
Va multumesc mult pentru raspuns.
dap asa este asta ar fi facut vinovatul,numai ca acesta nu a vrut sa plateasca nimic.a spus ca poate sa l dea in judecata si mai mult de o oprire pe salariu nu are ce i face....deci..
Buna ziua.am si eu o intrebare:cum poate o persoana sa primeasca despagubiri de la rca?persoana in cauza a avut un accident rutier,fiind nevinovat.s a intamplat anul trecut ,masina fiind incadrata la dauna totala ,este vorba de o super nova 2003,iar persoana internata in spital o luna,cu un picior in gips si vreo 3 coaste fracturate.cei de la asigurari i au spus ca nu se stie daca i se vor da daune morale,si ca masina este evaluata undeva la 40mil,cam cu atat se alege.mentionez ca este taximetrist si ar dori si despagubiri pentru stationare,accidentul avand loc in octombrie 2009.la cine poate apela???si cam ce drepturi ar avea??va multumesc.