avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 892 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... accident
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

accident

acum 2 sericineva ne a lovit masina si a fugit de la locul accidentului.ulterior dupa investigatii ,am aflat persoana si am constatat ca nu are asigurare si nici verificare:(.cum ne putem recupera paguba???mentionez ca nu avem casco la masina.
Cel mai recent răspuns: bob737 , utilizator 21:08, 11 Mai 2010
il notificati ultimativ si pentru asta este bine sa consultati un avocat daca nici asa nu raspunde, atunci mergeti in instanta.
Daca tot l-ati descoperit pe autor, ati fost la politie cu el sa va elibereze un PV si o Autorizatie de Reparatie, care va vor fi de folos in orice situatie, fie ca veti apela la instanta, fie la Fondul de Despagubire al Victimelor Strazii? Fara aceste documente ajutatoare va va fi foarte greu sa reusiti dar eu va urez succes!
Fuga de la locul accidentului e infractiune..Mergeti la politie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare daune accident rutier petros dorin petros dorin Buna ziua. Am avut un accident rutier, din vina exclusiva a altei persoane (masina parcata regulamentar, a intrat o persoana cu motocicleta in masina) am fost ... (vezi toată discuția)
Avarie auto din cauza lucrarilor de canalizare violett2415 violett2415 Deoarece nu au fost efectuate lucrarile de canalizare cum trebuie,in urma neindreptarii adecvate a terenului am reusit azi cand m-am intors cu masina acasa sa ... (vezi toată discuția)
Reparatie masina inainte de finalizarea anchetei politiei PopescuOctav PopescuOctav Am avut masina parcata si o alta masina mi-a lovit-o. Soferul a fugit de la locul acidentului dar am apucat sa-i iau numarul, m-am prezentat la Politie ... (vezi toată discuția)