avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 583 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Avarie auto din cauza lucrarilor de canalizare
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Avarie auto din cauza lucrarilor de canalizare

Deoarece nu au fost efectuate lucrarile de canalizare cum trebuie,in urma neindreptarii adecvate a terenului am reusit azi cand m-am intors cu masina acasa sa raman intepenita in namol.Problema este ca roata din dreapta s-a dus pana la jumate ,bara desprinsa,ambreiaj plin de miros si fum
Cum as putea sa imi repar daunele masinii?Trebuie sa dau firma in judecata sau pur si simplu ar trebui sa le cer asigurarea.
Am intrat pe net si am gasit numele firmei si CUI-ul ca patronul firmei a zis ca nu le stie .
Va rog sa imi comunicati
M-am saturat de nedreptatile astea#-o
Va multumesc respectuos!!!!!
Cel mai recent răspuns: nucu$ , utilizator 22:44, 11 Mai 2010
daca ai casco e ok.. numai ca ai de umblat ...ohooo (primarie, sc-ul care face reparatia.. etc)
daca nu ai casco pune cruce...
imi pare rau de tine...incearca intai sa zici ca asa ai gasit=o in parcare ...poate merge...sau gaseste ceva plauzibil fara sa fi tu implicata orice numai adevarul nu (chiar acum trag cu asigurarile pentru ca am spus adevarul)
Ultima modificare: Marți, 11 Mai 2010
florin.zamfirescu, utilizator
Prima intrebare: aveti CASCO? Daca da, atunci mergeti la asiguratorul dv. si deschideti dosar de dauna. Apoi lasati asiguratorul sa se judece cu vinovatul pt. starea drumului. Va fi chemata in instanta primaria care raspunde de drum iar aceasta va chema in solidar firma care executa reabilitarea drumului. Dar asta nu mai e treaba dv. Daca nu aveti CASCO, atunci va trebui sa chemati in instanta primaria si ea va chema in solidar pe constructor. Nu trebuie sa umblati dupa dovezi si alte acte. Secundo: ati fost la politie sa va dea un PV si o autorizatie de reparatie? Daca da, atunci folositi documentele la asigurator sau in instanta. Daca nu, atunci mergeti la politie si insistati sa va elibereze aceste documente si spuneti si de ce. Pana la urma daca nu aveti CASCO, primaria trebuie sa va dea documentele necesare pt. a apele la acel fond de reparatie pt. victimele strazii. Oricare ar fi situatia va trebui sa apelati la un avocat specializat pt. a va ajuta sa intocmiti plingerile ,reclamatiile sau somatiile necesare pe la diferite foruri. In functie de situatia in care va aflati, comunicati-mi si vedem apoi ce pasi urmeaza sa faceti. Va urez succes!
Sunteti victima unui accident datorat unei strazi, totusi acest lucru nu va indreptateste sa solicitati despagubiri de la Fondul de Protectie al Victimelor Strazii (evenimentul nu se incadreaza in competente) ci numai de la Primarie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident auto fara victime FLORIN.1 FLORIN.1 Buna seara! am si eu o rugaminte daca ma poate ajuta cineva in legatura cu un accident rutier... am lovit cu masina un parapet producand avarii ... (vezi toată discuția)
Asigurari auto dorianztd dorianztd Buna ziua, Am si eu o problema cu un accident in lant pe A2,am fost prin la mijloc ,am masina avariata si in fata si in spate,dupa constatarea politiei ... (vezi toată discuția)
Neacordare prioritate nero67 nero67 PE DATA DE 08 AC,AM AVUT ACCIDENT,AM FOST VINOVAT DEOARECE N-AM RESPECTAT INDICATORUL CEDEAZA TRECEREA,MI-AM RECUNOSCUT VINOVATIA,IN ACEEASI ZI AM FOST LA ... (vezi toată discuția)