avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 829 soluții astăzi
Forum Activitate delioara74

Activitate delioara74

Răspuns la discuția Pensie pentru limita de varsta
Va multumesc pt. raspuns.Perioada in care fratele meu a lucrat in tara este;3 febr.1978-20 dec.2004 grupa 1,din 2004 pana in 2006 a avut 2 ani de ordonanta,in 2007 a lucrat 1 an cu program de 4 ore,din 2008 in 2009 din nou 1 an cu grupa1.Ma intereseaza si perioada de 21 de luni lucrate in Italia o poate adauga la vechime?Il poate ajuta ?
Buna ziua,va rog frumos,daca se poate sa ma ajutati.Fratele meu care lucreaza actual in Italiavrea sa stie cand poate depune dosarul de pensie,e nascut in anul 1959,luna mai,are o vechime de37de ani si 3 luni cu grupa1 de munca pe cartea de munca in Romania si 21 de luni lucrate in Italia cu contract de muna,poate iesi la pensie anul acesta?Va multumesc!
Buna ziua ,am o problema grava,sunt bolnava de circa 4 ani de hepatita cronica b,artrita reactiva,tiroida auto imuna,si am 4 operatii,cum pot beneficia de un ajutor pt acordarea medicamentelor necesare gratuit tinand cont ca nu am nici un venit,nu am vechime decat 5 ani si nu am dreptul la pensie de invaliditate,am uitat sa specific ca am 37 de ani si nu am o asigurare medicala,ca nu am cu ce sa platesc!Astept un raspuns ,va multumesc!
Buna ziua,as dori sa stiu daca pot beneficia de pensie de invaliditate avand varsta de 36 de ani si contributie de 7 ani pt pensie.Acum 2 ani am fost diagnosticata cu artroza si hernie de disc ,mentionez ca nu mai sunt incadrata in munca si nu am nici un venit .Daca pot beneficia de pensie unde trebuie sa ma adresez?Va multumesc anticipat.
Buna ziua , sotul meu are o casa ramasa in urma decesului bunicilor din partea mamei ,mentionez ca si mama soacra a decedat in urma cu 12 ani ,de aceasta casa nu s-a interesat nimeni timp de 12 ani se mai poate face succesiunea?