Sunt nascut pe 3 iulie 1950 , am 18 ani de munca in grupa a 2-a , si 2 ani in grupa a 1-a , si 37 de ani de cotizatie.., As dori daca se poate sa imi spuneti cand ma pot pensiona pentru limita de varsta ,
Cum se poate contesta decizia de pensionare ? Ce acte sunt necesare?
Relatez urmatoarele:
In urma examinarii dosarului de pensionare, Casa Judeteana de Pensii Sector 5, a respins dosarul pe baza faptului ca nu indeplinesc conditiile de reducerea varstei standard de pensionare conform legii 19/2000.
Din decizia de pensionare primita reiese ca, stagiul de cotizare in grupa a 2-a este de 18 ani 7 luni 11 zile, in grupa 1 stagiul de cotizare este de 2 ani 3 luni 2 zile, iar in conditii normale stagiul de cotizare este de 14 ani 10 luni 20 zile. Stagiul complet de cotizare di decizie este de 42 ani 7 luni 29 zile.
Dar, actele mele arata ca stagiul de cotizare in grupa a 2-a este de 20 ani si 1 luna, restul datelor fiind corecte.
Mai mentionez ca sunt nascut la 03.07.1950 si am depus depus cererea de pensionare la data de 16.04.2010.
Tot in decizia de pensionare, mi se comunica: '' acordul si sporurile conform D/46 nu fac parte din baza de calcul a pensiei." Este corect?
Sunt nascut la 3.07.1950 , am 35 de ani stagiul de cotizare din care 20 de ani grupa a II-a si 2 ani in grupa I , Va rog as dori daca se poate sa imi spune-ti cand pot iesii la pensie pentru limita de varsta