avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 937 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Cand pot beneficia de pensie?
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Cand pot beneficia de pensie?

am 56 de ani -nascut in mai 1954 -lucrez din oct 1980 .Cind ma pot pensiona ? Multumiri !
Cel mai recent răspuns: Carp Mircea , utilizator 10:53, 17 Noiembrie 2010
mkonstantinovici a scris:

am 56 de ani -nascut in mai 1954 -lucrez din oct 1980 .Cind ma pot pensiona ? Multumiri !

Va puteti pensiona la limita de virsta dupa anul 2019 luna Mai la virsta standard de pensionare de 65 ani daca indepliniti conditia stagiului minim de cotizare de 15 ani. Stagiul standard complet de cotizare este de 35 ani.
Buna ziua ,

Sunt nascut pe 3 iulie 1950 , am 18 ani de munca in grupa a 2-a , si 2 ani in grupa a 1-a , si 37 de ani de cotizatie.., As dori daca se poate sa imi spuneti cand ma pot pensiona pentru limita de varsta ,

Multumesc ..
60 de ani si 6 luni.Reducere de 4 ani si 6 luni din 65.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nascut in iulie 1954, 36 de ani vechime din care 17 ani grupa a ii-a, 8 ani conditii speciale. cand beneficiez de pensie pentru limita de varsta? Ioana.Gheorghe Ioana.Gheorghe Buna ziua! Sotul meu este nascut in iulie 1954 si are 36 de ani vechime in campul muncii din care 17 ani grupa a II-a si 8 ani grupa speciala. Cand poate ... (vezi toată discuția)
Pensionarea mocanuecaterina mocanuecaterina sunt nascut pe data de 20 04 1954 si am 28 ani vechime in munca 9 ani grupa 1 si 6 grupa 2 vreau sa stiu cand pot iesi la pensie anticipat sau de drept (vezi toată discuția)
Am 38 de ani vechime. pot deveni pensionar? alinbolbos alinbolbos Buna, Sunt nascut in 14 octombrie 1954 (varsta de 58 ani) si am 39 de ani pe cartea de munca, din care unul e anul in care am efectuat stagiul militar. ... (vezi toată discuția)