Pe scurt acum 3 ani am incheiat un contract cu UPC pt furnizarea serviciilor de internet. Pe la mijlocul lunii noiembrie m-am dus la casierie sa platesc factura lunii curente si sa reziliez contractul din luna urmatoare, fiindca ma mutasem. Dupa completarea unor formulare de incetarea contractului mi-au zis ca mai trebuie sa platesc inca o luna. Adica luna decembrie...cand nici nu am folosit serviciul si contractul era deja reziliat. Insa fiind un client constiincios am platit. #-o
Acum dupa 5 luni ma trezesc ca primesc telefon de la o firma de recuperare datorii, care ma informeaza ca am de platit 29.00 RON pt o factura restanta din decembrie.:O
Le-am explicat situatia si le-am zis ca nu mi-am pastrat facturile, nici chitantele. Toate le-am lasat in fostul meu apartament, care a fost deja vandut.
La intrebarea mea pentru ce sunt cele 29.00 RON - cand eu deja platisem cele 35.00 RON pentru decembrie si in fiecare luna valoarea facturilor mele au fost 35.00 RON - n-a putut sa zica nimic, numai ca asa figureaza la ei...e restanta.
In 5 luni nu am primit nici un telefon sau mesaj de la UPC in legatura cu aceasta presupusa neplata.
Vreau un sfat. Cum pot sa dovedesc fara facturi si alte chitante ca am platit deja? Mi se pare foarte nedrept si sunt si socata cum se pot intampla situatii ca si asta...