Va multumesc. Acest lucru il spun si eu. Ca banuiesc ca s-a facut un fals in acte atata timp cat eu nu am facut nici o cerere de incetare a contractului de munca. Am fost la ITM sa fac aceasta sesizare dar nu mai aveau program cu publicul. Luni ma voi duce din nou si voi cere si eu cererea care sta la baza deciziei de incetare a contractului pentru ca banuiesc ca aceasta trebuie sa existe tot la ITM. Altfel nu vad cum ar fi putut inregistra decizia.
Va multumesc.
Banuiesc ca la ITM trebuie sa existe depusa si cererea de incetare a contractului de munca prin acordul partilor semnata atat de angajat cat si de angajator pentru ca altfel nu se putea face inscrierea deciziei de incetare a contractului prin art. 55 lit b CM.
Am fost angajata la o firma cu CIM pe perioada nedeterminata. Acest contract a fost inregistrat la ITM in data de 20 iulie 2009 cu incepere din 1 iulie 2009. Anul acesta la sfarsitul lunii martie am aflat ca acest contract a fost inchis prin acordul partilor (art 55 lit b Codul muncii) in data de 3 august 2009( decizia este inregistrata la ITM cu data de 3 august 2009). Precizez ca eu am lucrat in aceasta firma fara a sti ca nu mai am contract de munca. Pe data de 14 aprilie 2010 am luat la cunostinta, adica am primit atat contractul cat si decizia de incetare a acestuia.
Intrebarea mea ar fi daca aceasta decizie putea fi inregistrata la ITM fara cererea de incetare a contractului semnata atat de mine cat si de catre angajator. Precizez ca eu nu am facut nici o cerere de acest gen si am banuiala ca altcineva a facut-o in locul meu.
Spuneti-mi va rog si ce ar trebui sa fac in acest caz.
Va multumesc.