oricum,multumesc celor care m-au ajutat sa inteleg situatia in care sunt si mi-au oferit sfaturi(este pt prima data in viata cind ma confrunt cu o asa situatie).
m-am uitat mai atent pe procesul verbal si nu este posibil sa platesc jumatate din amenda,este taiat acel pasaj .Am sa incerc in instanta... este o nedreptate din punctul meu de vedere .
au hotarat ca au nev de bani la buget si o fac in mod abuziv,nu mai conteaza ca aduna de la unu mic.. sau mare.... important este sa dea amenzi cu sume imposibil de platit de catre unii agenti comerciali(in situatia mea sunt multi cunoscuti,si toti avem aceeasi valloare la amenda).Incep sa cred din ce in ce mai mult ca o eventuala emigrare ar fi solutia pt ati asigura un viitor .Aici nu este de trait!!!!
nu am in fata procesul verbal sa va pot da exact detaliile dar stiu ca pe spate scria clar: masuri luate impotriva contavenientului: se confisca suma de 50 ron si se suspenda activitatea pt o perioada de trei luni de la data inchierii prezentului proces verbal. Repet nu avea acea suma batuta pe casa de marcat ,dar casa era deschisa avea incasari efectuate...si cu toate astea a primit ceasta suspendare de activitate si amenda de 8000 ron.
Va multumesc din suflet ca incercati sa ma lamuriti si pe mine in leg cu aceasta masura abuziva(din punctul meu de vedere).