avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 863 soluții astăzi
Forum Activitate gbystef

Activitate gbystef

Răspuns la discuția acuzat pe nedrept
adica sa ma duc la itm sa fac reclamatie?
mai astept raspunsuri!...apropos..trebuia sa-mi iau salrul de aproape 1 luna si inca n-a venit...ce vitm...reclamatie..pot face?
el inca nu sia dat seama de ce a facut si nici eu nu iam spus nimic.ei cum pot dovedi vinovatia mea?
IL POT AVEA '' LA MANA'' CU:*seful mi-a facut o adeverinta de salar, cu un salar mai mare decat in cartea de munca(nu la cererea mea!)trimitandu-ma la banca sa fac imprumut(inca am ambele exemplare la mine stampilate si semnate de el , ptr ca mia fost frica sa merg la banca cu ele)?
Lucrez la o firma ca agent de vanzari.In urma cu 2 saptamani m-a contactat directorul de la o firma importatoare cu care lucram noi sa ma angajez la el.seful meu a aflat ca vreau sa plec, eu inca nu miam dat demisia.A inceput sa ma acuze ca am sustras bani din firma, ca a gasit el niste chitante din perioada noiembrie- martie (vreo 15 ) la care nu se gasesc banii, aprox 8.000ron.Mentionez ca:
*nu am luat banii
*de cand sunt angajat de la 1.09.2009 de cate ori am predat banii si kitantele nu am semnat nicaieri
*nu am borderou de predare-primire bani
*chitantele respective sunt in firma
*dupa ce sa descoperit ei inca m-au tinut angajat si am continuat sa incasez in acelasi fel
*nu au anuntat superiorii de la bucuresti si nici n-am primit vreo mustrare scrisa sau avertisment scris
*nu am semnat sau declarat scris nicaieri ca sunt vinovat de acest lucru
*nu au anuntat politia
*seful mi-a facut o adeverinta de salar, cu un salar mai mare decat in cartea de munca(nu la cererea mea!)trimitandu-ma la banca sa fac imprumut(inca am ambele exemplare la mine stampilate si semnate de el , ptr ca mia fost frica sa merg la banca cu ele)
*dupa o saptamana mi-am dat demisia si le-am dat celalalt chitantier sa scap de el , la fel fara semnatura
*dupa o saptamana inca nu mi-au luat masina si tel. de servici

CE SA FAC SAU CE MA ASTEAPTA?