IL POT AVEA '' LA MANA'' CU:*seful mi-a facut o adeverinta de salar, cu un salar mai mare decat in cartea de munca(nu la cererea mea!)trimitandu-ma la banca sa fac imprumut(inca am ambele exemplare la mine stampilate si semnate de el , ptr ca mia fost frica sa merg la banca cu ele)?
Lucrez la o firma ca agent de vanzari.In urma cu 2 saptamani m-a contactat directorul de la o firma importatoare cu care lucram noi sa ma angajez la el.seful meu a aflat ca vreau sa plec, eu inca nu miam dat demisia.A inceput sa ma acuze ca am sustras bani din firma, ca a gasit el niste chitante din perioada noiembrie- martie (vreo 15 ) la care nu se gasesc banii, aprox 8.000ron.Mentionez ca:
*nu am luat banii
*de cand sunt angajat de la 1.09.2009 de cate ori am predat banii si kitantele nu am semnat nicaieri
*nu am borderou de predare-primire bani
*chitantele respective sunt in firma
*dupa ce sa descoperit ei inca m-au tinut angajat si am continuat sa incasez in acelasi fel
*nu au anuntat superiorii de la bucuresti si nici n-am primit vreo mustrare scrisa sau avertisment scris
*nu am semnat sau declarat scris nicaieri ca sunt vinovat de acest lucru
*nu au anuntat politia
*seful mi-a facut o adeverinta de salar, cu un salar mai mare decat in cartea de munca(nu la cererea mea!)trimitandu-ma la banca sa fac imprumut(inca am ambele exemplare la mine stampilate si semnate de el , ptr ca mia fost frica sa merg la banca cu ele)
*dupa o saptamana mi-am dat demisia si le-am dat celalalt chitantier sa scap de el , la fel fara semnatura
*dupa o saptamana inca nu mi-au luat masina si tel. de servici