Lucrez la o firma ca agent de vanzari.In urma cu 2 saptamani m-a contactat directorul de la o firma importatoare cu care lucram noi sa ma angajez la el.seful meu a aflat ca vreau sa plec, eu inca nu miam dat demisia.A inceput sa ma acuze ca am sustras bani din firma, ca a gasit el niste chitante din perioada noiembrie- martie (vreo 15 ) la care nu se gasesc banii, aprox 8.000ron.Mentionez ca:
*nu am luat banii
*de cand sunt angajat de la 1.09.2009 de cate ori am predat banii si kitantele nu am semnat nicaieri
*nu am borderou de predare-primire bani
*chitantele respective sunt in firma
*dupa ce sa descoperit ei inca m-au tinut angajat si am continuat sa incasez in acelasi fel
*nu au anuntat superiorii de la bucuresti si nici n-am primit vreo mustrare scrisa sau avertisment scris
*nu am semnat sau declarat scris nicaieri ca sunt vinovat de acest lucru
*nu au anuntat politia
*seful mi-a facut o adeverinta de salar, cu un salar mai mare decat in cartea de munca(nu la cererea mea!)trimitandu-ma la banca sa fac imprumut(inca am ambele exemplare la mine stampilate si semnate de el , ptr ca mia fost frica sa merg la banca cu ele)
*dupa o saptamana mi-am dat demisia si le-am dat celalalt chitantier sa scap de el , la fel fara semnatura
*dupa o saptamana inca nu mi-au luat masina si tel. de servici
Buna ziua! Eu zic ca seful dvs merge la intimidare. Orice acuzatie ca sa fie viabila in justitie necesita dovezi. In eventualitatea in care seful dvs va va face plangere va trebui sa o dovedeasca el nu dvs, pt a beneficiati de prezumtia de nevinovatie. Era obligatia firmei sa asigure evidenta sumei de bani. Daca suma nu se regaseste in evidentele lor ar fi ca si cum nu ar fi existat niciodata.
IL POT AVEA '' LA MANA'' CU:*seful mi-a facut o adeverinta de salar, cu un salar mai mare decat in cartea de munca(nu la cererea mea!)trimitandu-ma la banca sa fac imprumut(inca am ambele exemplare la mine stampilate si semnate de el , ptr ca mia fost frica sa merg la banca cu ele)?
Furt
problemamare
am si eu o problema, am fost fortate de catre firma x as o voi numi sa imi semnez demisia cu acordul amblelor parti cu preaviz de 20 zile dara fara a merge la ... (vezi toată discuția)