avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 469 soluții astăzi
Forum Activitate violetta_elena

Activitate violetta_elena

Răspuns la discuția admitere sng 2010
ªtie cineva dacă un grefier poate încheia contractul de închiriere a unei locuinţe cu socrul său, acesta fiind afin de gr.1; ţinând cont că legea interzice încheierea contractului doar cu rudele de gradul 1 şi 2
Ati mai aflat ceva in legatura cu inceperea cursurilor de pe 3 mai? ora, sala in care va avea loc?
nu conteaza editura, cel mai important este ca ele sa fie in conformitate cu ultimele reglementari in vigoare.
Nici eu nu am gasit nimic pe grefieri .ro si nici pe site-ul csm, dar nu cred k trebuie sa ne facem griji pt ca oricum data de 3 mai ramane cea stabilita pt inceperea cursurilor(cel putin asa mi s-a spus de fiecare data cand am sunat la sng)
Mie mi-a spus o prietena care a terminat sng-ul k exista o mica difereanta si la salariu intre grefierii care termina sng si cei care sunt incadrati direct pe post cu studii sup.
In legatura cu indemnizatia de cursant,si eu stiam ca va fi de 1000 lei,(asa mi s-a spus cand am sunat la sng)
[ link extern ]

Pe site-ul CSM
" Nota Direcţiei resurse umane şi organizare nr. 41/214/1154/2010 privind avizarea organizării de concursuri pentru ocuparea unor posturi vacante de grefieri la instanţele judecătoreşti.
Solutie

Plenul Consiliului Superior al Magistraturii a aprobat organizarea concursului pentru ocuparea tuturor posturilor vacante de grefier de la nivelul fiecărei curţi de apel, astfel cum au fost comunicate de Ministerul Justiţiei, respectiv:

Curtea de Apel Alba Iulia – 17 posturi;

Curtea de Apel Bacău – 12 posturi;

Curtea de Apel Braşov - 8 posturi;

Curtea de Apel Bucureşti – 53 posturi;

Curtea de Apel Cluj - 16 posturi;

Curtea de Apel Constanţa – 14 posturi;

Curtea de Apel Craiova – 12 posturi;

Curtea de Apel Galaţi – 17 posturi;

Curtea de Apel Iaşi – 6 posturi;

Curtea de Apel Oradea – 15 posturi;

Curtea de Apel Piteşti – 11 posturi;

Curtea de Apel Ploieşti – 25 posturi;

Curtea de Apel Suceava – 6 posturi;

Curtea de Apel Târgu Mureş – 25 posturi;

Curtea de Apel Timişoara – 25 posturi."
Daca se vor organiza concursuri directe pt ocuparea posturilor, va imaginati ce o sa mai ramana pt noi cei care o sa terminam SNG prin octombrie-noiembrie?

Oricum era mai bine daca aveam la dispozitie mai multe posturi din care sa alegem :(
Asa mi-au zis si mie: data de deschidere ramane 3 mai chiar daca CSM-ul nu a publicat nimic oficial =D>
Si eu sunt de parere ca sunt suficiente doar codurile si legile, numai ca trebuie invatate ''cuvant cu cuvant''', fiecare detaliu.Mie mi-a luat cam 1 luna si jumatate sa invat, si mi-a fost suficient, dar am stat numai de invatat.