tambacristina a scris:
Solutie
1) Nota Direcţiei resurse umane şi organizare privind solicitarea Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Galaţi de aprobare a organizării concursului pentru ocuparea unor posturi vacante de grefier la Parchetul de pe lângă Tribunalul Brăila, Parchetul de pe lângă Judecătoria Galaţi, Parchetul de pe lângă Judecătoria Brăila şi Parchetul de pe lângă Judecătoria Focşani.
Soluţia:
Plenul Consiliului Superior al Magistraturii a aprobat organizarea concursului pentru ocuparea unor posturi vacante de grefier cu studii superioare, după cum urmează: 1 post la Parchetul de pe lângă Tribunalul Brăila, 1 post la Parchetul de pe lângă Judecătoria Brăila, 1 post la Parchetul de pe lângă Judecătoria Galaţi şi 1 post la Parchetul de pe lângă Judecătoria Focşani.
Sunt si 8 posturi la Constanta, 3 la Tulcea si probabil multe altele in toata tara. Merita sa incercati.
Succes!
Salutare!In primul rand nu stiu ce sanse sunt sa fie iar concurs in sept pentru ca am vazut pe ordinea de zi ca se scot cateva posturi pe curtile de apel si daca se mai scot si in cursul anului nu stiu ce sanse mai sunt la sng....speram totusi.Repartizarea se face in functie de nota de la examenul final ...
"Art. 23. - Absolventii cu atestat ai Scolii Nationale de Grefieri vor fi repartizati, in ordinea mediilor de absolvire, pe posturile vacante de la instantele judecatoresti si parchetele de pe langa acestea sau, dupa caz, la Inalta Curte de Casatie si Justitie, Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie ori la Parchetul National Anticoruptie, pentru care au sustinut concursul de admitere" Legea 567/2004. Realitatea e alta, ca in Romania:
te rugam sa afisezi linkul pe care ai gasit ca se vor da concursuri la nivelul curtilor de apel . as vrea sa vad daca in judetul meu se vor da. ms mult
buna la toata lumea va urmaresc de ceva vreme :D si mi-am facut curaj sa vb si eu cu voi despre sng , vreau sa ma inscriu si eu pt 2011 dar stiu ca o sa imi fie foarte greu pt ca eu nu am dreptu facut am alte studii si m-am apucat de invatat codurile procedura penala si civila
daca aveti vreu sfat dupa ce sa invat si eu mai bine va rog frumos sa imi spuneti, daca nu sunt prea insistenta::(
la codurile de procedura ma refeream, care sunt chiar suficiente pt partea civila si penala; la organizare...legile
valentina20r a scris:
sunt suficiente codurile.trebuie sa le inveti dumnezeieste
Nu cred ca sunt suficiente doar codurile.Altfel , la ce ar mai pune procedurile in tematica? Poate cineva care este deja la sng sa ne spuna dupa ce a invatat....
Personal, nu cred ca ajung doar codurile. Poate ma insel.