avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1555 soluții astăzi
Forum Activitate AgentR

Activitate AgentR

Pana in anii '90, traind in aceeasi curte doua familii, s-a mers pe sistemul pauşal la apa, platind 50%-50% partea fiecaruia din factura.
Intre timp, s-a mai facut o conectare legala, de catre fiul proprietarului care locuieste in partea din spate a curtii (si care poarta acelasi nume cu tatal), separandu-se de acel sistem pauşal, avand apa lui, ramand ca cei ramasi sa+si plateasca mai departe pauşalul. Dar la un moment dat, instalatia de pauşal a devenit instalatia pe numele proprietarul care sta in fata, trecand pe tacute apa pe numele lui, lucru confirmat de facturile apanova!
Din cate stiu, ca sa treaca apa doar pe numele lui, proprietarul din fata trebuia sa aiba acceptul scris al celui de al doilea proprietar, lucru care nu exista! SI totusi, acum proprietarului din faţa, ameninţa oprirea apei.

Intrebare:
Exista posibilitatea legala a ceea ce a facut proprietarul din faţă, sau acolo s-au intamplat lucruri ilegale?
Care sunt drepturile proprietarului din spate?
:) Dupa 60 de ani se trezesc multi sa faca ceva...!
Să inteleg că este posibil, dacă pe copil il chema inainte "Popescu" pe certificatul de nastere, după infiere, pe certificat nu mai figura "Popescu" ci doar "Ionescu"..?!
Este vorba despre o persoana care, fiind infiata cand era copil, de cineva cu alt nume decat cel al parintilor naturali, are actualmente numele noilor parinti pe certificatul de nastere?
Mentionez ca acest lucru a fost facut in anii '50-'60 - poate e important - iar noii parinti erau rude cu vechii parinti - dar cum spuneam, alt nume.
Este posibil ca in urma procesului de adoptiune sa se faca si schimbarea numelui pe certificatul de nastere?