Buna ziua.
In august 2004 parintii mei au incheiat un contract de intretinere cu o familie obligatie estimata la 1,635 lei, prin acest contract parintii mei au inteles sa :
-- le plateasca lunar intretinerea si lumina,
- impozitul
- sa le spele rufe (mentionez ca le lua rufele murdare le spalau si le calcau)
- sa le faca mancare si curatenie atunci cand ei voiau acest lucru,
- tatal meu lucreaza in acel bloc in functia de mecanic de intretinere si merge zilnic la acea familie
- acum trei ani batrani i-au dat in judecata pe parintii mei, pe motiv ca mai vroiau in plus bani, au mers la notar si au facut un act prin care ai mei sa obligau ca in plus sa le trimita prin posta 150 lei, din 2004 si pana in prezent parintii mei si-au respectat clauzele contractuale asa cum au crezut ei de cuvinta, i-au dus pe batrani la plimbare, la doctor, i-au sarbatorit de zilele lor, le-a facut mancare curatenie, spalat rufe
Acum o luna batranul a decedat i-au facut ai mei inmormantare pomeni, tot ceea ce e crestinesc
La moartea batranului a aparut un frate de al batranului care pana atunci nu mai fusese si a inceput sa se poarte cu batrana foarte frumos a convins-o pe aceasta sa ii de lui si pensia ei si a batranului iar acum de cateva zile a luat-o pe batrana la el
In acesta situatie parintii mei nu isi mai pot respecta contractul de intretinere
Mentionez ca pentru tot ceea ce au facut parintii mei exista chitante si martori vecinii din bloc
In speranta ca ma veti ajuta cu un sfat va multumesc antnicipat