avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 688 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Hatarare divort din 1993 ne legalizata
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Hatarare divort din 1993 ne legalizata

Buna ziua.
Daca ma poate ajuta cineva cu un raspuns.
Mii de multumiri anticipate.
Este vorba de o Hotarare de divort din 1993 ne legalizata, respectiva persoana despre care va vorbesc a dorit sa isi reinoiasca buletinul si i-a cerut Hotararea de divort legalizata, (are o hotarare fara nici un timbru nici o semnatura e doar o foaie galbena de vreme batuta la masina )
Din cata am mai citit pe forum este destul de greu pentru ca au trecut foarte multi anii de atunci.
Daca merge la judecatoria de unde a fost emisa Hotararea si depune o cerere de legalizare credeti ca ar mai putea sa rezolve dupa atatia ani?
In Hotarare nu este specificat nimic de locuinta persoanei despre care va vorbesc, este vorba decat de incredintarea minorului, pensie alimentara, pastrarea numelui si atat.
In speranta ca ne ve-ti ajuta va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Roxana alina Stancu , Avocat 14:31, 10 Iunie 2010
puteti solicita instantei de fond, serviciul arhiva, care a judecat cauza o copie dupa hotarirea pronuntata in dosarul de fond(divort) al cauzei si legalizarea acesteia in vederea rezolvarii problemelor aparute ulterior.
multumesc
buna ziua.
se plateste o taxa de timbur pentru fiecare a copie a hotararii judecatoresti, ce se doreste legalizata .
taxa de timbru este in cuantum de 2 ron/copie .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum fac sa obtin o hotarare definitiva si irevocabila? oneilljack oneilljack cum fac sa obtin o hotarare definitiva si irevocabila daca am divortat acum 13 ani si copilul mi-a fost incredintat mie spre crestere, si nu a fost ... (vezi toată discuția)
Legalizare sentinta de divort pronuntata acum 35 de ani Gogolino Gogolino Buna ziua.Parintii mei au divortat prin anii 80,tatal meu a murit de curand iar eu fiind unica mostenitoare trebuie sa fac succesiunea.Din pacate la notariat ... (vezi toată discuția)
Hotarare divort adine adine Buna ziua. Sunt divortata de aproape 30 ani. Avem un copil impreuna, copil care mi-a fost incredintat mie. Intre timp fostul sot a decedat iar pentru ... (vezi toată discuția)