avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 448 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Legalizare sentinta de divort pronuntata acum 35 de ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Legalizare sentinta de divort pronuntata acum 35 de ani

Buna ziua.Parintii mei au divortat prin anii 80,tatal meu a murit de curand iar eu fiind unica mostenitoare trebuie sa fac succesiunea.Din pacate la notariat mi s-a cerut hotararea definitiva si irevocabila dupa sentinta de divort pe care nu o am.Posed doar sentinta de divort. Ce trebuie sa fac? Ce acte imi trebuie?Unde trebuie mers? In cat timp o pot obtine ? Pot merge eu in calitate de fiica sau trebuie sa mearga mama mea ? Mii de multumiri anticipate !
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 06:56, 21 Ianuarie 2017
Ce aveti dvs e copie a hotararii probabil, ca ii ziceti sentinta sau hotarare sau decizie, e pe acolo. Nu aveti stampilele pe hartie aia, sa inteleg ?
Sa ceara mama la arhiva judecatoriei unde a divortat, o copie legalizata. Cererea e tip, taxa de timbru e 5 lei.
[ link extern ] /

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sentinta de divort droni droni Buna ziua Mama mea are o sentinta de divort din 2004. Este plecata din tara, iar acum cand a dorit sa-si modifice actele la ambasada i s-a spus ca nu poate ... (vezi toată discuția)
Cum obtin hotararea de divort pe care sa scrie definitiv si irevocabil? tatiana.m tatiana.m O sa fiu scurta, pentru ca s-a scris deja mult pe acest subiect, dar eu vreau sa fiu mai bine informata si pentru obtinerea unei hartii, nu cred ca am nevoie ... (vezi toată discuția)
Hotarare de divort legalizata ContSters307192 ContSters307192 Buna ziua,am un var si vrea sa se recasatoreasca ,dar nu are o hotarare de divort originala ca sa poata prezenta la starea civila,poate depune o copie ... (vezi toată discuția)