Nu este vorba, Doamne fereste de asa ceva d-na avocat, stiu ca in situatia expusa de dvs. inceteaza mandatul de la sine. situatia actuala este ca administratorul sa fie revocat din functie, dar pb este ca firma are activitatea intrerupta pe o perioada de 3 ani. In sitiatia aceasta imi puteti spune care este posibilitatea de a revoca administratorul? Va multumesc!
Am fost la ONRC si am intrebat acolo, mi s-a spus clar ca atata timp cat firma este suspendata nu se poate face nicio modificare in acea firma.Ca sa poti revoca administratorul intr-o firma cu activitatea intrerupta trebuie ca acea firma sa isi reia activitatea.
Dar am uitat sa intreb si urmatorul aspect, daca dupa reluarea activitatii mai exista vreun drept de a o suspenda iar?pentru ca am impresia ca o firma poate fi suspendata o singura data.
Va multumesc pentru raspunsuri.
Buna ziua,
Va rog frumos sa ma ajutati cu un raspuns la urmatorul caz:este vorba despre o firma suspendata, m ar interesa revocarea administratorului,cum pot proceda? Dar este adevarat ca intr -o firma suspendata nu se paote face nicio modificare in actul constitutiv pana nu trece perioada de suspendare, aici este de 3 ani.
Si ultima intrebare, se poate intrerupe perioada de suspendare daca a trecut decat 1 ani de zile., ar mai fi 2 ani.Ma intereseaza in cazul in care tb sa reiau activitatea firmei pentru a schimba administratorul.]
Va multumesc, astept raspunsul dvs.