avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 744 soluții astăzi
Forum Activitate clav

Activitate clav

pe 5.12.2010 constat ca din 17.12.2008,nu s-a mai facut nici un act de executare,iar la 23.05.2009 un avocat (fara imputernicire avocatiala din partea crditorului) solicita executorulu continuarea executarii. Apreciez ca au trecut mai mult de 6 luni iar executarea este perimata.
introduc pe calea unei actiuni de drept comun cerere prin care sa se constate perimarea.
primind copie de pe actiune creditorul si executorul judecatoresc intocmesc publicatia de vanzare.Introduc si pe calea constestatiei la executare in 15 zile o cerere de perimare,ulterior cele doua dosare apreciindu-se ca este litispendenta unindu-se.
Surpriza la sosirea copiei de pe dosarul de executare, executorul intocmeste un proces verbal prin care renumeroteaza filelel dosarului si sustine ca atunci cand am ridicat copii de pe ultimele file pe care le numerotasem cu mana mea intrucat nu erau numerotate, la 5.12.2009, eu as fi sustras o cerere a creditorului de staruinta in executare pe care o dateaza noiembrie 2009. cererea nu poarta decat viza executorului fara a avea un numar de ordine din vreun registru.
Deci a introdus un act in dosar ce pare sa-l scape de perimare.
Ce pot face in apararea mea, eu avand filele copiate cu stampila executorului ultimele file ce nu erau numerotate si care dovedeau faptul ca mai mult de sase luni nu s-a insistat in executare?
As vrea sa fac o plangere penala impotriva creditorului si executorului care au introdus o cerere noua in dosarul de executare. Ce parere aveti e fals si uz de fals?
Va multumesc pentru solutiile voastre si pentru faptul ca va aplecati asupra acestui subiect