avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 937 soluții astăzi
Forum Activitate murale

Activitate murale

Discuție Drum Servitute
Buna ziua,

Am si eu o intrebare. Recent am achizitionat un apartament si cotele de teren aferente + portiunea de drum. Mi s-a spus ca va fi drum privat si ca va fi inchis cu bariera la ambele capete, am zis ca sunt de acord cu instalarea acestor bariere cu conditia ca atunci cand semnam actul final sa mi se dea si o telecomanda;vanzatorul(constructor PFA) prin mandatar si-a dat acordul verbal. Am semnat actul final dar nu am primit aceasta telecomanda. Cel care a instalat bariera cere o suma de bani pentru instalarea barierei si telecomanda.Am incercat prin discutii amiabile sa rezolv problema dar de fiecare data problema ramane nesolutionata. Doresc sa am o telecomanda din 2 motive:1. in caz de incendiu pe strada sa pot ridica bariera si 2. Locuiesc cu un bolanv cronic, daca sunt nevoit sa chem salvarea nu am cum sa ii pot permite accesul pana la locuinta. Intrebarea mea este: Ce pot face sa obtin ori o telecomanda de la respectivul sau ce plangeri pot face si la ce institutii ca sa ramana o bariera in permanenta ridicata.

Va multumesc