Am si eu o intrebare. Recent am achizitionat un apartament si cotele de teren aferente + portiunea de drum. Mi s-a spus ca va fi drum privat si ca va fi inchis cu bariera la ambele capete, am zis ca sunt de acord cu instalarea acestor bariere cu conditia ca atunci cand semnam actul final sa mi se dea si o telecomanda;vanzatorul(constructor PFA) prin mandatar si-a dat acordul verbal. Am semnat actul final dar nu am primit aceasta telecomanda. Cel care a instalat bariera cere o suma de bani pentru instalarea barierei si telecomanda.Am incercat prin discutii amiabile sa rezolv problema dar de fiecare data problema ramane nesolutionata. Doresc sa am o telecomanda din 2 motive:1. in caz de incendiu pe strada sa pot ridica bariera si 2. Locuiesc cu un bolanv cronic, daca sunt nevoit sa chem salvarea nu am cum sa ii pot permite accesul pana la locuinta. Intrebarea mea este: Ce pot face sa obtin ori o telecomanda de la respectivul sau ce plangeri pot face si la ce institutii ca sa ramana o bariera in permanenta ridicata.
In contractul dvs cu constructorul ce este stipulat fata de acest drum? Este vorba de un ansamblu de locuinte?
Sa intelegem ca o anumita perioada de timp (sau permanent) bariera ramane coborata si nu exista accesul liber in incinta cu autoturismul? Nu este la acel post nicio persoana care sa se ocupe cu accesul in incinta?
In principiu, drumul de acces nu poate sa fie inchis.
Drum de acces?
MroRbt
Buna ziua. Locuiesc intr\'un ansamblu \"rezidential\" unde locurile se parcare sunt cam scumpe. Dezvoltatorul ne\'a zis ca acestea vor fi vandute si catre ... (vezi toată discuția)