Vreau sa multumesc tuturor celor care au raspuns intrebarilor mele!
O singura lamurire pt. cei care nu au citit cu atentie cele spuse de mine:
-functionarul public este fosta sotie a tatalui meu acum in proces de partaj bunuri
-nici tatal meu nici ea nu sunt actionari si nici salariati in societate
-sunt doar revoltat de ce se intampla in institutiile publice cu documentele firmelor,care au apelat la respectivele institutii cu incredere si exista posibilitatea ca diversi angajati ai institutiei sa le foloseasca in interes propriu sau mai grav sa furnizeze acele informatii altora!!!!
Multumesc Tuturor
D.P
PS: cred ca m-am lamurit:" Nu m-am nascut in locul potrivit"-am fost educat gresit !
Nu este vorba despre un bun de partajat(nu a fost cerut in instanta) vrea sa demonstreze faptul ca arvuna la teren a fost platit de tatal meu in cuantum de 5000 lei ( terenul a valorat 280.000lei,iar plata s-a facut prin banca) si intradevar a fost platita o arvuna de 5000 lei(din caseria unitatii) dar asta stie pt ca actele societatii care o administrez au ajuns la serviciul public unde lucreaza. Mentionez ca nu ma intereseaza in mod direc cum se vor partaja bunurile comune ci faptul ca dintr-o institutie a statului la care am apelat ,un angajat. fie si fosta sotie atatalui meu se serveste cum vrea si cand vrea in interes propriu!Continui sa cred ca nu este normal sa se intample asa ceva ,doresc sa aflu institutia careia pot adrersa aceasta nedumerire a mea?
Dar faptul ca a folosit un document adresat institutiei si nu persoanei, document in posesia caruia a ajuns datorita functiei publice nu este o infractiune? nu era nevoie si de aceptul Societatii comerciale respectivae?Are dreptul un functionar public sa copieze documentele clientiilor institutiei respecte?si sa le foloseasca in interes personal?
da le-am vazut, procesul de partaj este intre tatal meu si fosta lui sotie, ca functionar la respectiva institutie a semnat pe aviz .Documentele la respectiva institutie le-a depus firma de arhitectura,la care am apelat.la instanta au fost introduse ca probe de catre functionarul public(parte in procesul de partaj)
Buna Ziua
Am depus spre avizare la o institutie publica documentele necesare obtinerii avizelor de constructie.Un functionar public a facut copii dupa respectivele documente(contractul de vanzare cumparare si Cui-ul societatii ) pe care le-a depus ca proba intrun dosar de partaj.Avea voie sa foloseasca aceste documente fara acordul societatii comerciale respective in interes personal?este o fapta de natura penala?
Multumesc anticipat:
D.Popescu