Razorel a scris:
BX a scris:
Router-ul vi l-au inchiriat si este proprietatea lor sau vi l-au vandut la pret redus ?
Asta scrie:
The equipments (router, modem) remain in Romtelecom property, following that the customer returns them by end of contractual period. The customer has the usage right during the contract term.
Inseamna ca este in chirie. Inseamna ca ar trebui sa platesc doar taxele care nu le-am platit ca "oferta" cica? Adica taxa de instalare (n-au instalat nimic, ca exista deja linia telefonica unde m-am mutat eu, si doar au dat drumul la serviciu) si ce-o mai fi?
Am avut si eu abonament pentru internet mobil de la ei.
Ca sa reziliez contractul fara despagubiri am folosit urmatorul artificiu:
Exista in contract un articol care spune ca daca nu-ti pot furniza serviciul la adresa la care eventual te muti poti rezilia contractul fara despagubiri.
Ce am facut:
- le-am scris un mail in care ma interesam de acoperirea dintr-o anumita localitate
- am facut un contract de inchiriere locuinta cu cineva din localitatea respectiva
- am reziliat contractul
In prima faza mi-au facut o facut o factura cu despagubiri (~ 400 Ron). Le-am facut o notificare in care le-am cerut anularea facturii pe baza articolului din contract si a argumentelor de mai sus. Notificarea am dus-o la sediul lor si am luat nr de inregistrare si stampila.
Ulterior am primit factura cu minus si am scapat de contractul ala.
Fiecare contract are clauze de reziliere in diferite forme, iar noi nu trebuie decat sa le interpretam in folosul nostru.