Buna ziua,
Ma numesc Crsti, in data de 23 oct 2009 am avut un accident de circulatie intrand in coliziune cu un alt autovehicul. Deoarece m-am lovit la cap si sotia era insarcinata am chemat salvarea si de atunci a inceput calvarul (adica accidentul a fost incadrat ca fiind cu victime cu toate ca nu am necesitat spitalizare nici eu si nici sotia, ceilalti cu care ne-am lovit nu au fost nici macar la spital), de vina producerii accidentului fiind sotia.
Dosarul s-a trimis spre cercetare parchetului de la sectorul 4, in raza caruia s-a produs accidentul, cu propunere de neincepere a urmaririi penale, din luna februarie 2010.
Suntem deja in aprilie si azi sotia a fost la parchet sa intrebe cat mai dureaza solutionarea si procurorul de serviciu i-a dat un simplu raspuns "nu stiu, avem multe dosare in lucru". Din cauza faptului ca nu s-a dat solutie nici cei cu care ne-am accidentat nu-si pot repara masina deoarece nu avem nici unii nici altii procesul verbal de la politie, ei deja pun presiune pe noi din cauza asta si sincer sa fiu mi-i se pare pe buna dreptate. Dar pana la urma ce vina am eu ca lucrurile se misca asa greu in Romania?
Intrebarile mele sunt urmatoarele:
Daca exista un termen limita de solutionare si ce-as putea face eu ca acesta sa fie cat mai scurt?
Daca cei cu care ne-am accidentat ne pot da in judecata si daca ar putea castia in acest caz?
Va multumesc