avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1212 soluții astăzi
Forum Activitate hcgcristi

Activitate hcgcristi

Buna ziua,
Ma numesc Crsti, in data de 23 oct 2009 am avut un accident de circulatie intrand in coliziune cu un alt autovehicul. Deoarece m-am lovit la cap si sotia era insarcinata am chemat salvarea si de atunci a inceput calvarul (adica accidentul a fost incadrat ca fiind cu victime cu toate ca nu am necesitat spitalizare nici eu si nici sotia, ceilalti cu care ne-am lovit nu au fost nici macar la spital), de vina producerii accidentului fiind sotia.
Dosarul s-a trimis spre cercetare parchetului de la sectorul 4, in raza caruia s-a produs accidentul, cu propunere de neincepere a urmaririi penale, din luna februarie 2010.
Suntem deja in aprilie si azi sotia a fost la parchet sa intrebe cat mai dureaza solutionarea si procurorul de serviciu i-a dat un simplu raspuns "nu stiu, avem multe dosare in lucru". Din cauza faptului ca nu s-a dat solutie nici cei cu care ne-am accidentat nu-si pot repara masina deoarece nu avem nici unii nici altii procesul verbal de la politie, ei deja pun presiune pe noi din cauza asta si sincer sa fiu mi-i se pare pe buna dreptate. Dar pana la urma ce vina am eu ca lucrurile se misca asa greu in Romania?
Intrebarile mele sunt urmatoarele:
Daca exista un termen limita de solutionare si ce-as putea face eu ca acesta sa fie cat mai scurt?
Daca cei cu care ne-am accidentat ne pot da in judecata si daca ar putea castia in acest caz?
Va multumesc