avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 443 soluții astăzi
Forum Activitate din marius ionut

Activitate din marius ionut

Buna ziua! Numele meu este Din Marius si sunt din Pitesti , am 29 de ani. Am lucrat la o firma din Bucuresti timp de 6 luni avind ca obiect de activitate distributia de produse alimentare. nu mi s-a incheiat contract de munca si tot am insistat pe aceasta tema. am tot fost amanat. am cerut adeverinte de salariat pentru medicul de familie si pentru scutirea de la plata caldurii la asociatia de proprietari. acestea au fost eliberate si inminate de catre firma respectiva cu stampila firmei, nr de inregistrare,semnatura etc. pe data de 15 ianuarie 2010 am fost anuntat ca firma isi incheie activitatea si ca mi se vor inapoia cartea de munca , adeverinta de somaj (mai lucrasem 8luni de zile in alta parte ,deci puteam beneficia de somaj).am tot asteptat 2 luni de zile si am aflat cu stupoare ca nu am avut cartea de munca depusa la itm si implicit nu am putut beneficia de drepturile mele..........As vrea sa ii dau in judecata si vreau sa stiu ce sanse am sa cistig pentru ca am martori ca am lucrat acolo (colegii), am adeverintele de salariat eliberate si niste chitante cu stampila firmei... diverse probe. ce trebuie sa fac in aceasta situatie? nu vreau sa cer daune morale aberante imi cer doar drepturile mele si vreau ca patronul sa isi primeasca pedepsele respective. va multumesc foarte mult si astept raspunsul dumnaevoastra cit mai detaliat