Salariul+chiria era de 1000 RON pe luna.a fost un acord verbal, asa am cazut de acord, considerandu-i de buna credinta.Nu le-a fost interzis sa intre pe acea proprietetate atata timp cat ei erau chirias, contractul fiind deja reziliat de catre mine,adica de proprietara.Nu i-am dat in judecata pentru ca am sperat sa se termine cat mai repede si sa solutionam pe cale amiabila, cat de cat, fara a mai implica justitia.Stiam ca dumnealor nu au posibilitati financiare sa plateasca inca din prima luna, dar nu ne gandeam ca va dura sase luni.In citatia primita este scris clar ca motivul a fost neplata chiriei, asadar, prin aceasta, dumnealor, recunoscand ca nu si-au achiatat aceasta obligatie contractuala.
am avut magazinul inchiriat pe o perioada de 12 luni, cu contract la Administratia Financiara, contract pe care l-am inchis dupa 6 luni deoarece nu am primit niciun ban pe chirie si nici salariu, adica 6000 RON.In ziua in care si-au strans lucrurile, nu am vrut sa le dam si lada frigorifica ca un garant ca acestia se vor intoarce sa-si plateasca datoria fata de mine, lada frigorifica urmand a le fi restituita in acel moment.Acum doua zile, am primit o citatie de la tribunal cum ca acesti m-au dat in judecata pentru ca le-am oprit lada.In josul paginii scria"confirmare:judecatorul propune neinceperea urmaririi penale etc..".Ce pot face in aceasta situatie ca sa-mi apar cauza cat mai bine?eu am platit impozit deoarece, chipurile, am incasat banii de chirie.Eu am fostd raguta si nu i-am dat in judecata pentru neplata chiriei si cand-colo...Nu am niciun fel de cunostinte in acest domeniu si de aceea, va rog mult sa ma indrumati. Va multumesc!