Va multumesc pentru raspuns, argumentatia D-voastra este logica, dar pentru a putea respinge o oferta ce are la baza sustinerea mai sus mentionata, ar trebui sa se faca o argumentare pe baza legislatiei in vigoare si oricat am cautat, nu am gasit in acest sens, nimic. Va rog, ma puteti ajuta?
Pentru a fi mai explicit:
- acel tert sustinator ( pentru indeplinirea unor cerinte minime de calificare referitoare la experienta similara ) poate fi o asociere ( constituita prin contract de asociere prin participatiune )?
Va multumesc pentru raspuns dar nu este vorba despre asocierea pentru participarea la licitatie ci de sustinerea ofertantului de catre o asociere ( ce are la baza un contract de asociere prin participatiune ) intre doua firme pentru indeplinirea unor cerinte minime de calificare referitoare la experienta similara.
Buna ziua, va rog sa ma ajutati prin a mi spune daca sustinerea ( in cazul în care susţinerea terţului vizează îndeplinirea unor cerinţe minime de calificare cum ar fi experienţa similară reflectată prin prezentarea unor liste de servicii prestate într-o perioadă anterioarăin cadrul unei licitatii - conform Caietului de Sarcini ) in derularea unei proceduri de atribuire prin licitatie electronica, se poate face si de catre o asociere a unor fierme pentru realizarea celor mai sus mentionate ( prin contract de asociere in participatiune )
Va multumesc anicipat si va doresc o zi placuta in continuare