Sunt pfa si am cod 9329/ organizarea de evenimente festive si recreationale. Pana acum am activat ambulant. Doresc sa deschid un club pentru copii in care sa-si petreaca timpul liber. Pot sa inchiriez un spatiu ca PFA. Am nevoie de aprobari? De la cine?
va multumesc pentru mesaj. Mai este un amanunt pe care l-am omis. Inspectorul de daune ne-a spus ca avem doua variante: fie renuntam, fie vor veni cei de la fraude sa verifice. Ce incearca sa faca? S-au dat declaratii la politie, au dat declaratii si martorii care au venit dupa accident. Vor sa scoata ambii soferi vinovati, sau vor sa traga de timp si sa ne descurajeze sa continuam?:sorry:
Pentru a evita o coiziune frontala, sotul meu a tras de volan si a iesit in decor avariind masina. Celalalt sofer si-a recunoscut vina, ca a trecut pe contrasens si ca din cauza lui s-a intamplat accidentul, dar neavand si el pagube compania de asigurari ne-a spus ca nu ne poate solutiona cazul. Ei spun ca era mai bine daca cele doua masini se ciocneau. Ce trebuie sa facem, deoarece pagubele sunt destul de mari?