avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1767 soluții astăzi
Forum Activitate nicu89

Activitate nicu89

Răspuns la discuția buna
am dat numele se stie cine la furat!! acuma nu stiu daca il sanctioneaza sau nu!! dar totusi ce mai vor de la mn??
Răspuns la discuția buna
chiestea cum a fost... iam ajutat cu o chiestie leam dat un indiciu foarte folositor pentru ei ...pt politie...... parerea mea este ca ei cred ca eu stiu cine a furat restu de motoscutere eu habar nu am leam explicat dar maine le spun : NU SUNT VINOVAT CU NIMIC........ SI LE ZIC VA ROG FRUMOS PE MINE SA NU MA MAI SUNATI deja incepuse sa se ingrijoreze familia, eu nu sunt genu de om sa ma ocup cu furturi am un loc de munca am o familie credca oricaruia i se putea intampla ce am patit eu,,! pana la urma pe chieltuiala mea am sa ma apuc sa caut motoru de maine,
Răspuns la discuția buna
nu am nici o legatura e singuru ce lam cumparat leam jurat ! imi duce familia la disperare!
Răspuns la discuția buna
am dat o declaratie am spus cum sa intamplat! am primit o citatie pentru maine la ora 5 scrie pe declaratie cercetat! am mai fost de 2 ori la ei la politie leam explicat cum a fost, oare dc ma terorizeaza in halu asta ??? intradevar din cate miau spus sau mai furat motoscutere deaicia, dar ce legatura am eu ??
Răspuns la discuția buna
am aflat doar dupa 2 luni ca acel motor e furat! a venit politia la mine :(
Discuție buna
am oo intrebare: sunt implicat intro prostie: am cumparat un motoscuter de la un baiat el a spus ca nu e furat, avea un pret mic credeam ca cere asa potin dc era stricat eu nu lam cumparat lam reparat si lam vandut! mai departe acuma motoru este de negasit.. intrebarea mea este ce mi se poate intampla mie? va multumesc mult.