avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 348 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... buna
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

buna

am oo intrebare: sunt implicat intro prostie: am cumparat un motoscuter de la un baiat el a spus ca nu e furat, avea un pret mic credeam ca cere asa potin dc era stricat eu nu lam cumparat lam reparat si lam vandut! mai departe acuma motoru este de negasit.. intrebarea mea este ce mi se poate intampla mie? va multumesc mult.
Cel mai recent răspuns: Ana-Maria Dutescu , Avocat 23:02, 22 Aprilie 2010
Daca spuneti adevarul nu vi se poate intampla nimic.
Ati fost de buna-credinta.
Vi s-a adus la cunostinta faptul ca exista o plangere penala in ceea ce priveste furtul acelui motoscuter?
am aflat doar dupa 2 luni ca acel motor e furat! a venit politia la mine :(
A venit politia si ce s-a mai intamplat?
Ati apucat sa dati vreo declaratie scrisa?
Sunteti invinuit?
am dat o declaratie am spus cum sa intamplat! am primit o citatie pentru maine la ora 5 scrie pe declaratie cercetat! am mai fost de 2 ori la ei la politie leam explicat cum a fost, oare dc ma terorizeaza in halu asta ??? intradevar din cate miau spus sau mai furat motoscutere deaicia, dar ce legatura am eu ??

Alte discuții în legătură

Am vandut un telefon furat cumparat de la cineva mihaigsa mihaigsa Am cumparat un telefon iar dupa 1 saptamana lam vandut, dupa 4 saptamani ma suna politia si am mers la sectie. Miau zis ca telefonul pe care lam vandut a fost ... (vezi toată discuția)
Declaratie la sectia de politie ina120 ina120 Buna ziua!! Am o problema in legatura cu un asa zis prieten al sotului meu. In urma cu vreo 4-5 ani , acet prieten ia dat un televizor (model vechi) sotului ... (vezi toată discuția)
Cum recupereaza daune firmele de asigurari? anays18 anays18 am o nelamuriri legata de un incident survenit acum aproximativ 2 ani ,in care o pers.aflata pe un motoscuter a intrat in spatele unui autoturism in urma unei ... (vezi toată discuția)