Am o problema in legatura cu un asa zis prieten al sotului meu. In urma cu vreo 4-5 ani , acet prieten ia dat un televizor (model vechi) sotului meu. Nu stiu exact care a fost intelegerea la acea vreme intre ei, deoarece erau burlaci .
Aseara, acet prieten, ne-a sunat chipurile sa vada ce facem, insa cu un scop. ia zis sotului la telefon ca vrea televizorul ca are nush ce nevoie de el, ca i s-a stricat televizorul, sau daca nu sa ii dea 250 lei pe el . (bineinteles stiind ca noi avem unele probleme de familie, cu sanatatea sotului- tocmai ce se externase din spital dupa ce a suferit un atac vascular.) Nu a intrebat cum se simte daca e bine, stiind ca nu are voie sa se enerveze e slabit si ii trebuie recuperare.
Dupa ce ia zis aceste lucruri la telefon am inchis, continuand sa sune de 3 ori, si am dat respins , incercand sa il protejez pe sotul meu de nervi.
La jumatate de ora a venit la noi la usa cu prietena lui. bineinteles ca am deschis si lam poftit in casa, sa stam si noi de vorba sa ne zica ce a patit, avand intentii bune, ca doar nu eram certati, eram in relatii fff bune.
Domnul nu a dorit sa intre, a stat la usa pe scara, spunand ca el nu mai intra in casa la noi nici o data, ca dc iam inchis telefonu, ca daca nu ii dam televizorul, macar banii, si daca nici una nici alta a inceput cu amenintari in gura mare pe scara. Noi nu suntem persoane scandalagioase, nu ne place sa ne stie lumea, vecinii, de aceea lam poftit in casa. DAr bineinteles cand sotu meu la auzit ca il ameninta, s-a enervat si a sarit la el " ce faci ma??? ma ameninti acum la usa? imi faci scandal ? " ,dar nu s-a intamplat nimic, ca am intervenit noi fetele intre ei.
Bineinteles ca acest prieten a plecat, lam gonit in mare graba, mam enervat eu , ca are tupeu sa vina la usa pe scandal fara sa explice situatia si amenintandune. Iam zis sa nu il mai prind la usa mea ca jar manaca , e un nesimtit sa plece. CAnd cobora pe scari sotu sa dus sa ii aduca televizoru iar eu am coborat dupa ei dar plecase. Iam sunat ssa vina sa il ia, dar au zis sa facem bors cu el ca are el grija.
Mie nu imi trebuie un televizor de 2 milioane, ca nu fac afaceri cu el, nu ma inbbogatesc.
In fine a trecut seara, iar a doua zi, am fost cu sotul meu la el acasa, el sta la curte. Am sunato pe prietena lui ca ea era acasa, dar nu raspundea, imi dadea ocupat, dupa care am bagat in curte televizoru si iam dat mesaj sa stie ca sa il ia. Dupa care l-am sunat pe acet domn sa ii zicem ca iam adus televizorul, el fiind in acel moment la munca.
EL ne-a zic ca nu il mai intereseaza, ca aseara a fost la politie la sectie, si a dat declaratie cum ca nu iam dat bunul lui si ca sotu meu a sarit la bataie la el.
Ps: el venise la noi la usa cu o foaie care cica ar fi actul televizorului.
Ca noi vom plati, ca cica ne vom mai vedea si ca a vb cu avocata lui.
Ps. cand iam dus televizorul iam facut poze, si avem si mesajele care leam trimis ca iam anunat ca leam adus televizorul.
Ce se va intampla in acest caz? vom fi chemati si noi sa dam o declaratie la sectia de plolitie, iar apoi ? noi nu am furat nimic, acest lucru era dat de buna voie sotului meu, a venit de n ori la noi in casa si a dormit, l-a vazut si n-a zis nimic etc.
Nu sunt avocat dar cred ca e ceva banal si nu cred ca acel bolnav mintal o sa va dea in judecata pt ca v-a trebui sa cheltuie cel putin 1500 2000 ron pe taxe de judecata sau alt comisioane catre avocat bani pe care nu cred ca ii v-a recupera,dar stiu ca daca un bun a fost imprumutat si nu se mai restituie e lege ceva cu abuz de incredere,dar dupa parerea mea stati linistiti.
Daca respectivul a formulat plangere impotriva sotului,sin calitatea de reclamant,pentru ca plangerea sa beneficieze de finalitatea scontata de acesta,este necesar sa probeze conditiile in care in urma 4-5 ani a inteles sa instraineze bunul
Daca dvs detineti probe inclusiv inregstrare care dovedesc ca ati restituit bunul nu aveti de ce sa va faceti probleme ,plangerea se va solutiona de la politie ca urmare a probelor pe care urmeaza sa le prezentati
Plangere
tibi_1_9
Buna tuturor !!!am si eu o problema eram vineri la discoteca si unu a intrat in mine de acolo a inceput scandalu ne-am batut acolo afara dupa care el a plecat ... (vezi toată discuția)
Vodafon
Madaburnar
Buna am avut un abonament la vodafon prin 2015 totul a mers okei pana cand in aprilie 2016 am plecat in stainatate si iam zis cuiva sa mearga sami plateasca ... (vezi toată discuția)