Buna am avut un abonament la vodafon prin 2015 totul a mers okei pana cand in aprilie 2016 am plecat in stainatate si iam zis cuiva sa mearga sami plateasca abonamentul pentru 2 luni cand sa dus la ei ia facut o oferta caci daca plateste in avans abonamentul pe 3 luni beneficiez de o tableta gratis a platit 380 lei el ne stiind cat platesc pe luna si a luat tableta si a zis ca are ceva la calculator si nu poate sai dea factura at si sa treaca dupa masa a trecut a luat factura si toate bune pana cand mam intors acasa prin iunie cand am avut surprita ca mi suspendat abonamentul pentru neplata am mers la ei si leam exiplicat ce sa intamplat si ei au zis ca nu au avut in magazis asa oferta si iam zis pai cum ca am si tableta au zis ca se uita in cont sa vada si surpriza ziceau ca nu se vede ca am achizitionat nici tableta si miau cerut sa le duc factura ..cand mam intors cu factura ziceau ce ei nu pot sa faca nimic fara bon dar leam explicat ca nu miau dat nici un bon din magazin au zis ca nu se poate ..am zis ca ok at platesc abonamentul si surpriza de plata 90 lei nu defapt cat platesc de obicei 20 lei iam intrebat de ce atata ..ei miau xis ca atat am de plata atat le apare lor ....si au zis ca ei nu au ce sa faca si nu stiu de unde am atat de platit au zis sa sun la bucuresti ..am sunat de 2 ori aceasi vorba nu stiu de unde am atata ..mam reintors la ei si aceasi vorba ..mam enervat si am sunat iari la bucuresti si iam explicat faza cu tableta si toata povestea si at de la bucuresti miau zis ca am 2 abonamente unul de care stiam si al 2 miau facut abonament doar cu internet ...am mers la vodafon si leam cerut sa imi arate cand am semnat pt al 2lea abonament si au facut din umeri ca ei nau ce sa faca si daca am vazut ca nu mai am ce face am aruncat cartela si nu am mai platit mai aveam 11 luni din perioada contractuala ...dupa vro 1 an am primit multe plicuri de la recrutari sa platesc cu penalitati taxa de reziliere contract cu tot dar nam bagat in seama ...dar surpriza azi am primit un plic de la judecatorie ca mau dat in judecata si sa platesc in total 1260 lei si sa depun intampinarea si nu stiu ce sa fac...intrebarea mea am vreo sansa sa castic ?am cum demostra ca ce am zis e edevarat?mi si frica sa nu depun intampinare si sa faca cumva sa pierd si sa platesc si cheltuielile de judecata in plus...Si daca platesc suma de 1260 lei mai merg cu ei in judecata ..va rog un raspus
Cel mai bine este să mergeți la un avocat pentru o consultanță juridică. El vă poate lămuri după ce analizează cererea care vi s-a comunicat de instanță.
Si cereti si un raspuns in scris...
Nu vine...mergeti la ANPC, nu poate altcineva sa încheie sau modifice abonamentul in locul titularului, dvs.
Ii puteti acuza chiar si de inselaciune.
Discutati cu un avocat si faceti si plângerea la ANPC