avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 811 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... contract telefonie mobila
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

contract telefonie mobila

Buna ziua!am o problema,am facut un contract pentru internet la orange prin modem 15 zile mia mers foarte bine astea 15 zile sunt date de ei gratuit ca sa vezi daca iti convine cum merge netul....dupa astea 15 zile mia mers foarte prost trebuia sa astept 5-10 minute ca sa intru pe pagina de internet navigarea foarte proasta dupa un an iam sunat si leam zis ca vreau sa reziliez contractul deoarece imi merge foarte prost miau zis ca nu se poate rezilia deoarece nam cutia la modem...am sunat la bucuresti si mi sa zis ca nu are nicio treaba cutia de la modem cu rezilierea contractului si mia zis ca daca vreau sa fac reziliere sa platesc cat mia mai ramas din contract.a mai trecut un timp iam sunat si mia zis ca face rezilierea daca platesc ultima factura am platit ultima factura si acum primesc acasa de la CREDIT EXPRES ca trebuie sa le platesc 700RON rezilierea contractului.Ce trebuie sa fac?si in plus de asta eu mam mutat la bunici la tara si acolo orange nu are semnal de nici o culoare.
Cel mai recent răspuns: popacristian , utilizator 18:21, 29 Octombrie 2010
In contract ce scrie? Ati facut cu ei contract pe un an sau pe 2 ani? Ati facut cerere scrisa?
faceti o sesizare la opc si scrieti ce ati scris aici, daca raspunsul nu va convine, actionati-i in judecata
Va multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vodafon Madaburnar Madaburnar Buna am avut un abonament la vodafon prin 2015 totul a mers okei pana cand in aprilie 2016 am plecat in stainatate si iam zis cuiva sa mearga sami plateasca ... (vezi toată discuția)
Am si eu o problema cu o firma de recuperari creante laura_fitze laura_fitze am om problema acum vreo 4 ani am avut un abonament la conex am intarziat cu plata lui circa luni dupa care lam platit si ei mi lau inchis pe motiv de ... (vezi toată discuția)
Internet! marius_zah marius_zah Buna seara!... acus 2 luni de zile miam instalat internetul de la o firma foarte populara... si la instalare a fost un domn.. si contractele pe care leam ... (vezi toată discuția)