avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 899 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale internet!
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

internet!

Buna seara!... acus 2 luni de zile miam instalat internetul de la o firma foarte populara... si la instalare a fost un domn.. si contractele pe care leam semnat au rams la mine.. precizez nu ma contacta nimeni ca sa ma intrebe asta... facturile imi vin.. pot avea vreu beneficiu din chestia asta sau nui bine ?
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 20:16, 23 Februarie 2012
Ce beneficiu ati vrea sa aveti?

Eu nu vad niciun beneficiu posibil pentru dvs..
Vad o judecata cu ei...daca nu le achitati facturile...si ca veti pierde procesul...
Sau va vor taia cablul...pur si simplu...
Ultima modificare: Joi, 23 Februarie 2012
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
pai daca contractele sunt la mine amble.. cum imi pot dovedi ei mie cas abonat la ei?
Se poate dovedi, dar nu cred ca se vor complica.
Va taie pur si simplu cablul...
am inteles! multumesc frumos! o seara placuta
"Cum ati contactat firma ...?".... cumva telefonic... fapt prin care exista dovada contactului deoarece se inregistreaza apelul...
Cel mai bine le inapoiati unul dintre exemplarele contractului si achitati serviciul in continuare... doar vreti sa beneficiati de el... altfel nu ii m ai contactati.

Alte discuții în legătură

Recuperare creanta romtelecom iulichivu iulichivu Buna ziua am si eu o problema, la sfarsitul lui 2011 am facut un contract cu romtelecom pentru internet si tv, au venit mi-au adus telefon, router si au ... (vezi toată discuția)
Obligatie legala desfiintare cablu tv igrishan igrishan Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu un sfat. Am cumparat un apartament care avea un cablu TV nefunctional. Acesta a fost instalat de o companie de cablu ... (vezi toată discuția)
Acord de la vecini pentru functionare firmă la bloc Codefish Codefish Bună ziua, Dețin o firmă al cărei sediu social se află în locația x. Eu locuiesc în locația y și prin natura meseriei lucrez mai mult de acasă, ... (vezi toată discuția)