Buna seara!... acus 2 luni de zile miam instalat internetul de la o firma foarte populara... si la instalare a fost un domn.. si contractele pe care leam semnat au rams la mine.. precizez nu ma contacta nimeni ca sa ma intrebe asta... facturile imi vin.. pot avea vreu beneficiu din chestia asta sau nui bine ?
nu iam contactat eu// umblau ei pe strada si intrebau.. sida oferta mi sa parut aceptabila.. si mia cerut datele de pe buletin!1 si am zis ca mai tinem legatura si ca ma mai gandesc... in urmatoarea zi mau sunat si miau zis ca in urmatoarea zi vin sa mil instaleze.. am zi ok ii bine.. specific cel care a venit acsa la mine era angajat la o alta firma si firma asta era angajata de aceasta firma care-mi ofera internetul.... inca ceva ce mia oferit in oferta nu beneficiez de asa ceva adica mi sa oferit o banda de 6mb si nu imi merge cu aceasta viteza de 6 mb.. mai exact cu 600kb... sincer nustiu ce sa fac?
Si daca va taie cablul nu ii puteti da in judecata tocmai pentru ca dvs. sustineti ca nu exista contract...
Daca exista probleme de alta natura, si anume de natura functionala va trebui sa ii anauntati ca nu isi respecta conctractul.
Este insa posibil sa va ceara contractul in acest caz.