avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 477 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cum sa fac sa scap de ei????
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cum sa fac sa scap de ei????

Va rog o mana de ajutor!
Am doua abonamente la Vodafone. Am platit unul din ele cu intarziere si au sistat serviciul pe ambele. Unul e de voce unul e de internet, facute la date diferite, in ani diferiti. Am luat o tableta si un telefon la oferta de la ei, in rate.
Acuma, de jumate de an eu nu am primit de la mariile lor nici o factura. Desi am platit ei nu recunosc platile mele si au inchis serviciul. Azi am platit la zi abonamentul de voce (la zi insemnand ce spun ei ca am de plata, eu sustina ca nu e suma aceea asa mare) si vad ca tot nu au dat drumul la telefon. Ei sustin ca daca nu platesc pe ambele contracte, nu imi dau drumul la telefon.
Eu consider ca aceasta practica a lor este ilegala si in mod clar abuziva si am decis sa nu le mai platesc nimic. Vreau sa ma scap de ei. Vreau sa reziliez cu ei ambele contracte desi sunt in perioada in care nu pot face asta dar nu ii mai suport. Sunt prea obraznici. Va rog sfatuiti-ma cum sa fac asta. Este strigator la ceruri sa platesti si sa nu ai telefon pentru ca mai ai un abonament tot la ei si ala nu e platit. Iar pe ala nu il platesc pentru ca nu m-au lamurit, ei neemitand nici o factura de jumate de an, de unde sunt sumele pe care le cer ca eu nu am agreat asa sume mari de plata cand am semnat contractele.
Ce s afac??????
Cel mai recent răspuns: StefaniaEmerson , utilizator 09:19, 16 Martie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna seara.
Faceti cerere de reziliere a contractelor si motivati-o cu situatia de fapt.
Asteptati 30 zile raspunsul, apoi, in functie de acesta, adresati-va ANPC. Anexati la sesizare: contractele, dovada platilor, cererea de reziliere si raspunsul Vodafone.
Foarte bun raspuns. Va multumesc foarte mult. Dar ce ma fac ca am luat in rate de la ei tableta si telefon? Or sa vrea banii pe ele sau cum se face cu asta? Tableta o platesc de aproape 2 ani si mai am 5 luni si se incheie contractul. Telefonul de-abia l-am luat de cateva luni. Ma sufoca nedreptatea si modul oribil de comportare. daca ati mai auzit asa ceva> cu abonament platit sa te deconecteze din retea pentru ca mai ai un abonament l aei si ala nu e platit. CE abuzuri!!! Oare pe astia nimeni nu ii controleaza in vreun fel? Chiar asa? Auzi expresie vodafone: "deconectare pe CNP nu pe contract" Adica blocare pe CNP-ul meu, nu pe contractul incheiat si neplatit. Tot ce e pe CNP-ul meu se inchide chiar daca e platit!!! Ati mai auzit asa ceva???

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lipsa factura VictorArditti VictorArditti Vodafone nu a binevoit sa imi trimita de la inceputul contractului nici o factura. Am sesizat asta si tot nu trimit. As dori sa reziliez contractul cu ei. ... (vezi toată discuția)
Buna ziua radaaurel radaaurel Problema mea este urmatoarea: Am 3 abonamente la compania de telefonie mobila Vodafone de cativa ani buni, in ultimul timp am achizitionat 2 telefoane si o ... (vezi toată discuția)
Sesizare, reziliere contract dupa o ora de la semnare gruiaiordan gruiaiordan doresc sa aduc o problema cu vodafone ,am semnat un cntract,ca primarul ,pentru un telefon o cartela,cu prelungire pe doi ani la tableta contractul ... (vezi toată discuția)