avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 558 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Medierea - domeniu de aplicare şi ... Buna ziua
Discuție deschisă în Medierea - domeniu de aplicare şi aspecte juridice

Buna ziua

Problema mea este urmatoarea:
Am 3 abonamente la compania de telefonie mobila Vodafone de cativa ani buni, in ultimul timp am achizitionat 2 telefoane si o tableta, vreau sa stiu daca pot rezilia contractele de telefonie mobila fara sa platesc acea clauza de reziliere cu mentiunea ca ratele terminalelor sunt de acord sa le platesc pana la sfarsitul lor.
Atat ma intereseaza sa stiu daca pot incheia contractul pt servicii. Terminalele care le-am achizitionat sigur ca le voi plati pana la sfarsit.
Multumesc anticipat.

Alte discuții în legătură

Inselat de vodafone romania cosmindaniel12 cosmindaniel12 Buna ziua, In data de 11.09.2014, am fost contactat de angajatii Vodafone Romania. Mi-au propus semnarea unui contract pe 2 ani, pentru un abonament de ... (vezi toată discuția)
"justa despăgubire" telefonie mobilă ioanageanta94@gmail.com ioanageanta94@gmail.com Am o întrebare legată de \"justa despăgubire\" cerută de Vodafone în cazul rezilierii unui contract de telefonie mobila. Contractul a fost pe 2 ani, fiind ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract internet wireless mishu83 mishu83 Mi-am facut contract pentru internet cu Zapp(Cosmote) acum 2 luni pe perioada de 24 luni. As dorii sa stiu daca cu noua lege (de reziliere a contractelor ... (vezi toată discuția)