avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1143 soluții astăzi
Forum Activitate pera

Activitate pera

Răspuns la discuția Casa pe hotar
Multumesc foarte mult ,sunteti foarte amabil si bine pregatit. Informatiile date imi sunt de mare folos. Respect !
Multumesc foarte mult pentru raspuns ! Vecinul a cumparat terenul inaintea mea iar eu l-am cumparat acum cinci ani. O parte din casa pe care a construit-o ,se afla pe terenul meu pe care nu l-am revendicat inca. Deci cei de la primarie au facut un abuz (ilegalitate) dandu-i autorizatie pe terenul cuprins in cadastrul meuLa noi aici casele se construiesc cu spatele la nord ,adica langa hotarul cu celalalt vecin dar datorita faptului ca terenul era instabil,a construit casa catre mine la 2m dist. de gardul meu,cu cinci ferestre si doua usi catre mine. De acolo a prelungit casa cu un balcon pana pe linia gardului.Lasa impresia ca terenul meu e gradina lui ,deoarece are vedere catre sud direct in curtea mea. Daca as putea sa va trimit o poza ,ati putea vedea care este situatia si m-ati putea ajuta si mai mult . Multumesc f. mult pt. timpul acordat !
Multumesc foarte mult,daca ati putea sa-mi spuneti si ce lege clarifica distantele se trebuiesc respectate la constructia unei case. Iar daca voi castiga ,ce se va face cu casa de pe terenul meu?
Discuție Casa pe hotar
Buna ziua,

As dori ca cineva sa ma ajute cu o informatie,daca se poate. Am cumparat un teren si dupa ce am facut cadastrul ,am constatat ca lipseste teren care se afla ic curtea vecinului. La strada este corect dar pe o lungime de 60m, gardul vecinului este cu 2,90m pe terenul meu. Nu mi-am revendicat terenul de dragul pacii iar ca multumire ,vecinul a construit o casa mare chiar pe hotar iar gardul l-a mutat si mai mult pe terenul meu si toate astea fara sa ma intrebe nimic. Fiul lui este casatorit cu fica unei doamne de la camera agricola a Primariei. Va rog sa-mi spuneti ce trebuie sa fac ca sa rezolv aceasta situatie si daca in justitie as avea sanse. Multumesc anticipat !