avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 425 soluții astăzi
Forum Activitate ContSters142247

Activitate ContSters142247

buna ,as avea si eu niste intrebari
am un prieten care trece prin divort ... avand 2 copii minori (fata 9 ani , baiat 13)
sotia lui a plecat de acasa fara copii ... invocand neintelegeri ... injuri ...alcolism...etc
copii au ramas in grija sotului. Dupa vreo 2 luni prietenul meu a aflat ca sotia avea o relatie extraconjugala de vreo 2-3 ani cu un prieten de al lui casatorit cu un copil si acesta care si acesta e in divort acum. Acum ea locuieste cu amantul de vreo 6 luni in provincie . A intentat divort , cerand doar fata ... ca baiatul oricum nu vroia sa duca cu ea. Prietenul meu vrea ambii copii. La divort ea a spus ca locuieste cu parinti in bucuresti si sa i se faca ancheta sociala la parinti.

Intrebare : Are sanse sa obtina custodia ambilor copii?
buna ziua , as avea o nelamurire ...Am buletin de Bucuresti , dar de aproximativ 3 ani locuiesc in Ghimpati jud. Giurgiu ,precizez ca am locul de munca in Bucuresti si fac naveta, as dori sa stiu in cazul acesta unde se judeca divortul.

Multumesc
Răspuns la discuția partaj
asta e problema ca soacra mea , a vandut un apartament inainte si ne-a dat bani sa cumparam aceasta casa ......
Discuție partaj
Buna ziua,
sunt casatorita de 13 ani si am aflat de curand ca sotul meu ma insela cu o prietena de familie, am intentat procesul de divort , dar as dori sa stiu daca la partaj as avea probleme faptul ca acum 3ani am luat o casa la tara pe numele la amandoi , dar cu banii dati de soacra mea.
Va multumesc